• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Deep Cosmetics: Оперативен или неоперативен лифтинг - какво да изберем?

 Deep Cosmetics: Оперативен или неоперативен лифтинг - какво да изберем?

/КРОСС/ Лифтингът премахва белезите на старостта от външността ни по оперативен път. Той се прилага по лицето и шията в участъците, засегнати най-много от бръчки, гънки, увисване на кожа.

Съществуват няколко вида оперативен лифтинг, но всички те включват период на възстановяване, болничен престой и контролни прегледи от лекар. В общия случай престоят в болница е за ден, но се препоръчва режим на възстановяване от поне две седмици, в които трудно можете да ходите например на работа.

Белезите при лифтинга трябва да се третират регулярно с подходящи дезинфекционни разтвори, трябва да се спазва и специална хигиена на оперираните участъци. Възможно е и предписване на антибиотици, ако възникне необходимост. Видимият ефект от операцията идва 3-4 месеца след нея. Накратко това представлява оперативния лифтинг.

Неоперативният лифтинг има различни варианти, като някои са все още доста нови, за да се проследи дългосрочния им ефект. Сред опциите тук са: стягане на кожата със специални бавнорезорбиращи се конци; използване на ботулинов токсин; използване на филъри; лазерен лифтинг и др.

Изборът на метод зависи от състоянието на кожата и на пациента, като е препоръчително да се направи консултация с подходящ специалист. Въпреки неинвазивния характер на манипулациите обаче тези разновидности на неоперативния лифтинг също имат странични ефекти и могат да предизвикат различни проблеми, включително алергични реакции, рискове, свързани с некомпетентното или непрофесионалното им извършване, подувания и др.

Някои от посочените варианти също изискват период на възстановяване, въпреки че няма оперативна намеса.

Съществува и друга опция за ефект на лифтинг, но без операция и без никакви рискове за здравето и комфорта. Става дума за използване на специализирана, разработена от експерти по козметична и дерматологична грижа, козметика, която чрез оригиналната си формула успява да възвърне младостта и красотата на кожата.

Съставът и в големия си процент е натурален и действието и се изразява в комбинирането на нанотехнологията с растителни стволови клетки, пептид и хиалуронова киселина. Технологията е с името B.I.Effect, а в основата на невероятния и ефект срещу стареенето и отпускането на кожата е полипептидът Аргилерин. Ефектът е подсилен от растителни масла, които са така подбрани, че да допълват по невероятен начин останалите съставки.

Разработката е на Deep Cosmetics, а резултатите са видими още след третата седмица на употреба. Козметичната серия включва продукти за грижа за лицето, за шията и ръцете, така че да се третират всички проблемни зони, където се отбелязва остаряването на кожата.

Козметиката е подходяща за всички типове кожа, включително чувствителната, заради почти 100% естествения си състав и внимателно подбраните комбинации. Не предизвиква странични ефекти при употреба, няма и недостатъците на изброените по-горе методи на оперативен и неоперативен лифтинг, но резултатите са като след такъв. При това идват много по-бързо от същинския лифтинг.

Говорейки за лифтинга, трябва да се знае, че обикновено към такъв прибягват хора предимно в средна възраст. Все по-често се случва обаче възрастовата граница да пада поради различни неблагоприятни фактори на околната среда, гени и т.н. Затова Дийп Козметикс препоръчва да си направите точна компютърна диагностика на кожата, за да сте наясно с нейното състояние и нужди.

Тя се предлага безплатно от компанията и на базата на нея може да се препоръча и подходящата грижа, защото и прекаляването с козметични средства и процедури не е най-доброто решение, особено, ако те са излишни.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.