• 15 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Звездите са на небето. Аз съм само Лили Иванова

Звездите са на небето. Аз съм само Лили Иванова

/КРОСС/Какво е да си звезда в България?

Звездите са на небето. Аз съм просто Лили Иванова. Винаги съм имала нужда да се доказвам и не съм спирала да търся нови автори и хора, с които да работя. И в момента е така.

Когато знаеш кой си, не е толкова трудно. Просто си гледам работата. Това казва примата на българската естрада Лили Иванова.

В интервю за в. "Преса" тя разказва за семейството си, ценностите и песните. Не говори обаче за хората, които са й навредили, за да не създа излишна интрига. "Ако някой ми е нанесъл обида, не отмъщавам. Не съм аз тази, която може да съди. Това е в правомощията само на Господ", казва Лили Иванова.

Родителите ми са ме възпитавали в честност, да не лъжа и да не крада. И до днес спазвам тези изконни ценности. А баба ми винаги ми е казвала „Никога не се чуди за нищо." От баща ми не съм чула никога да повиши тон нито на мен, нито на сестра ми. Не зная какво е семеен скандал, разказва Лили Иванова.

Аз не мразя, признава звездата и допълва: "Изпитвам презрение".

Любовта е нейното чувство, затова пее за нея. Чувството на самосъжаление, дори и от предателство, ми е напълно непознато, казва певицата.

Тя смята, че съдбата е предопредели пътя й към голямата сцена, а песента, която е отворила сърцата на публиката към нея - „Събота вечер" по музика на Йосиф Цанков и текст на Димитър Василев.

Какво по-голямо щастие от това да видиш една препълнена зала? - пита риторично Лили Иванова и допълва: "Ако изгубя тази тръпка, ако изчезне вълнението преди концерт няма да има нужда да излизам на сцената".

Всяка песен, която изпълнявам, е въпрос на вътрешно преживяване, което винаги е различно, независимо от колко време е в репертоара ми, казва Лили.

"Аз не мечтая. Поставям си цели, които старателно следвам, докато ги постигна", разказва още звездата и допълва: "Господ ми е дал достатъчно енергия. Това, което ме изморява, е нечистоплътността във всичките й измерения - невежество, лицемерие, лъжа, омраза и предателство."

Винаги съм се опитвала да имам трезво отношение към живота, казва още Лили Иванова. А на въпрос за мъжете в живота й тя отговаря: "Като чувам с какъв интензитет се разменят мъже и жени в момента, мисля, че съм изключително скучна с моите връзки."

"Не са мъжете тези, които не се задържат до мен, а аз съм тази, която се освобождава от присъствието им. Накрая дори се оказва, че е било за добро", разтваря по-широко завесата певицата. Тя обаче е категорична: "Никога не се чувствам самотна. Моментите на самота ги търся сама, защото те ме зареждат".

Не иска да бяга от себе си, тъй като "много добре се разбирам със себе си", обяснява звездата.

Лили Иванова признава, че се вълнува от политика дотолкова, доколкото хората в България да могат да живеят по-добре и по-достойно. Не се смята за използвана от политиците. За тях тя казва: "Не помня политик, който да ми е помогнал".

Ако ви предложат да влезете в парламента, какво бихте казали на депутатите там?, пита я Валерия Велева. Не ме разсмивайте. Никога не съм имала болни амбиции. Мястото ми не е в парламента, а на сцената, заявява Лили Иванова.

"Винаги съм смятала, че музиката е непреходна и много по-силна от цветовете на политическите партии. Музиката е моята партия", уверява певицата.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.