• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

LG представя изключително удобни и енергийно ефективни хладилници на IFA 2015

LG представя изключително удобни и енергийно ефективни хладилници на  IFA 2015

/КРОСС/По време на IFA 2015 в Берлин LG Electronics (LG) ще представи своята най-нова гама от иновативни хладилници, които са създадени за нуждите на европейския потребител. Енергийно ефективните хладилници на компанията доставят удобство чрез подобрени функции като Dual Door-in-DoorTM, която запазва храната свежа по-дълго и помага съдържанието на хладилника да е по-добре организирано. Новата иновативна гама е проектирана да задоволява нуждите на екологично отговорните европейски потребители и да максимизира комфорта им в кухнята.

Инверторен линеен компресор, осигуряващ максимално пестене на енергия
Хладилниците на LG с долно фризер отделение са най-ефикасните в индустрията. Имат Total No Frost енергиен рейтинг от A+++ -20%, който е възможен благодарение на инверторния линеен компресор. Този иновативен компресор използва право бутално задвижване вместо конвенционалното ротиращо бутално задвижване, а това води до по-малко вътрешно триене, по-висока надеждност, по-голяма издръжливост и по-малко шум. При тестове, проведени от VDE, хладилниците на LG, които имат технология с инверторен линеен компресор показват, че са с около 32% по-енергийно ефективни1 и с до 25% по-тихи2 отколкото тези с не-инверторни компресори. Компанията е толкова уверена в издръжливостта на компресора, че той се продава с 10-годишна гаранция.

Изключително удобство с технологията Dual Door-in-Door (двойна врата-във-врата)
Чрез своята иновативна технология Door-in-Door LG улеснява бита на потребителите, предоставяйки на всеки член на семейството бърз достъп до често ползвани храни. LG прави крачка напред в тази посока, като добавя още едно Door-in-Door отделение, удвоявайки удобството. Дясното Door-in-Door отделение е достъпно отвън просто с натискане на бутон, правейки мястото идеално за често консумирани храни от всеки член на семейството като бързи закуски и напитки. Лявото Door-in-Door отделение лесно може да бъде отворено чрез скритата дръжка в долната част на вратата и е идеално за често използвани при готвене продукти като предварително нарязани зеленчуци, подправки и сосове. И двете Door-in-Door отделения са снабдени с регулируеми кошници, които дават възможност на потребителите лесно на нагласят височината на вътрешните отделения според своите нужди.

Door-in-Door дизайнът на хладилника намалява загубата на студен въздух с до 47% 3. С добавянето на второ напълно самостоятелно Door-in-Door отделение, загубата на студен въздух е намалена още повече.

Интелигентна организация и умно съхранение
Благодарение на функцията Dual Door-in-Door, хранителните продукти могат да бъдат съхранявани в лесни за достъп отделения, което подобрява организацията и максимизира удобството. Освен това, изолационните стени на хладилника с няколко врати са стеснени, което осигурява дори повече място за съхранение. В допълнение, централната преграда, която се среща при повечето хладилници с две врати, е премахната, освобождавайки още повече място.

Запазете храната свежа с технологията Total No Frost
LG отдавна е лидер при технологията Тotal No Frost, ключова характеристика, внедрена във всички LG хладилници, предназначени за европейския пазар. Total No Frost технологията създава перфектна среда за съхранение на хранителните продукти, като използва вентилатор, за да разпределя равномерно студения въздух из цялото пространство. LG хладилниците са оборудвани със системата Multi Air Flow, която регулира вътрешната температура. Избрани LG хладилници са снабдени с уникалната система за филтриране Pure N Fresh, която вкарва пречистен въздух през каналите за циркулация на въздуха, за да премахне миризмите и запази храната свежа за по-дълго.

Удобни функции и умна технология
Функцията Smart DiagnosisTM, предлагана в някои модели на LG, дава възможност на служителите по поддръжката бързо да диагностицират потенциални проблеми с хладилника без да се налага посещение до дома ви. Поддържайки правилният баланс на влажността, Moist Balance CrisperTM предпазва плодовете и зеленчуците от гниене.

Хладилник с долен фризер от контурно стъкло, отличен с награда за дизайн
Премиум хладилникът с долен фризер на LG, изработен от контурно стъкло е отличен с награда 2014 Red Dot Design за съчетаването на деликатен дизайн с функционални характеристики. Екстериорът на този премиум модел, направен от контурно стъкло има лесен за използване дисплей и атрактивно изглеждаща хромирана поставка за вина. Модерният премиум дизайн е допълнителен бонус към този изключителен уред и той изглежда добре във всяка кухня.

"Най-новите хладилници на LG са проектирани, така че да пасват на осъзнатостта по отношение опазването на околната среда, която имат европейските потребители и на тяхната нужда от практични решения за дома," каза Джо Сеонг-джин, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. "Всеки ден ние се стараем да създаваме нови технологии и повишаващи удобството функции, за да отговорим на очакванията на потребителите, което ни позволява да запазим лидерството си на пазара за премиум хладилници."

Посетителите на IFA могат да заповядат на щанда на LG в зала 18 на изложбения център Messe Berlin и сами да тестват домакинските уреди на компанията между 4-ти и 9-ти септември.

Основни спецификации:

Долен фризер с висока енергийна ефективност (модел GBB530NSCQE)
 Инверторен линеен компресор
 Енергиен клас A+++ -20%
 Функция Total No Frost
 Функция Multi Air Flow
 Функция Smart DiagnosisTM
 Fresh 0 зона
 Moist Balance CrisperTM
 Сгъваем рафт
 Поставка за вино
 Zero Clearance
 Дръжка за лесно отваряне
 10-годишна гаранция (за инверторния линеен компресор)

Премиум модел с долен фризер, изработен от контурно стъкло (модел GBB930LBQFT)
 Инверторен линеен компресор
 Премуим врата от контурно стъкло
 Енергиен клас A++
 Функция Total No Frost
 Функция Multi Air Flow
 Функция Smart DiagnosisTM
 Зона с оптимална температура
 Moist Balance CrisperTM
 Сгъваем рафт
 Поставка за вино
 LED осветление
 Осветена дръжка за лесно отваряне
 10-годишна гаранция (за инверторния линеен компресор)

Модел с две врати Dual Door-in-DoorTM (модел GMD916LBHZ)
 Инверторен линеен компресор
 Dual Door-in-DoorTM
 Врата от контурно стъкло
 Енергиен клас A++
 Функция Total No Frost
 Функция Multi Air Flow
 Функция Smart DiagnosisTM
 Функция Pure N Fresh
 Сгъваем рафт
 Регулируема кошница
 Допълнително място и в двете отделения
 LED осветление
 10-годишна гаранция (за инверторния линеен компресор)

Луксозен модел с много врати и модерен дизайн (модел GMJ916DNHZ)
 Инверторен линеен компресор
 Door-in-DoorTM
 Релефна метална врата
 Енергиен клас A++
 Функция Total No Frost
 Функция Multi Air Flow
 Функция Smart DiagnosisTM
 Функция Pure N Fresh
 Сгъваем рафт
 Допълнително място и в двете отделения
 Компактни, вградени във вратата ледогенератор и диспенсър за вода
 LED осветление
 10-годишна гаранция (за инверторния линеен компресор)

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.