• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Георги Търновалийски: Очаквам категорична победа на БСП в областта и в страната

Георги Търновалийски: Очаквам категорична победа на БСП в областта и в страната

/КРОСС/БСП за България регистрира листата си за Пловдивска област в РИК 17 под номер 7. Документите внесоха водачът на листата Георги Търновалийски, Манол Генов и Галин Дурев, съвместно с част от кандидатите. Георги Търновалийски заяви, че очаква категорична победа на тези избори. Трябва да повторим резултата от 2013 и да спечелим четири мандата, категоричен бе той. В листата влизат експерти, качествени и подготвени хора, като голяма част от тях са под 40 години. Финансисти и икономисти, хора с опит в местната власт и регионалното развитие, национална сигурност, експерти в образованието, земеделието, специалисти в енергетиката и околната среда са в листата на БСП за България, с която се явяваме пред жителите на областта и очакваме тяхната подкрепа за доброто на България.

Според Манол Генов, втори в листата БСП трябва да победи в цялата страна на тези избори като счита че ще има един добър резултат, тъй като левицата предлага разумни политики.

На журналистически въпрос как си представя работата в Народното събрание Галин Дурев отговори, че дейността в полза на хората е работа, а не представа за нея. Третият в листата на социалистите сподели, че от 11 години работи за БСП в областта и отлично познава проблемите на хората в общините.

В листата е спазено съотношението на представители от всички сфери на икономиката и социалния живот и е запазен баланс при регионалното представителство, осем от предложенията са под 40 години. Двама са представителите с парламентарен опит- народните представители в 43.НС Георги Търновалийски и Манол Генов. На трета позиция е Галин Дурев, политолог, докторант в Софийския университет, магистър Международни отношения и Защита на националната сигурност. След него е Атанас Телчаров- председател Общински съвет Садово и експерт земеделие и селски райони. Веска Ненчева е представителят на община Карлово, учител и общински съветник. Директорът на училището в Рогош, общ. Марица Виолета Христодулова е на шеста позиция. Следват Николай Митков - зам.-кмет на община Първомай, бившия зам.- министър на земеделието Явор Гечев, зам. -председателят на Общински съвет Стамболийски Атанас Тумбалев, експерт митнически и данъчен контрол. На десета позиция е представителят на ЗС « Александър Стамболийски» Димитър Георгиев, общински съветник в Община Пловдив. Милко Сарафов, директор на училището в Брезово, екс кметът на община Съединение Елена Попова, Йордан Попов, председател на Земеделска кооперация „Родопи" Куклен, Пенка Запрянова, директор на училището в с.Маноле «Марица», Стойчо Томов (Кричим), Станислав Стоенчев (Сопот), Йордан Нейчев и Димитър Ташев допълват листата.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.