• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Корнелия Нинова: Ще победя Бойко Борисов

Корнелия Нинова: Ще победя Бойко Борисов

/КРОСС/"Очаквам с нетърпение лидерското състезание в 25-ти район, ще победя Бойко Борисов!" Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от "Фокус", след като регистрира листата на „БСП за България" за 25-и многомандатен избирателен район (МИР) в София - град.

Нинова е първият партиен лидер, който се осмелява да заяви, че ще прекъсне 10-годишния победен ход на Борисов.

В 25-и столичен район е родното място на бившия премиер и лидер на ГЕРБ - Бойко Борисов. В същото време това е регионът, от който по традиция се състезават за влизане в парламента председателите на БСП. Затова на 26 март там се очертава тежък сблъсък.

„Регистрирахме една много стойностна листа от хора и с опит в парламента, но и нови лица, млади хора, професионално подготвени. Имаме юристи, еколози, специалисти по вътрешна сигурност и международници в листата", каза тя и уточни, че в листата на "БСП за България" присъстват и хора със социален опит.

Нинова определи листата на „БСП за България" като силна. Тя заяви, че всичките ѝ опоненти са интересни и не подценява никого. „Отиваме на състезание", заяви тя.

По отношение на ген. Димитър Шивиков, който оглавява Конфередарция гражданско общество, с която БСП подписа споразумение за сътрудничество, Нинова заяви, че той не е включен в листата на БСП в Пловдив - област, тъй като има повдвигнати към него обвинения. Лидерът на БСП допълни, че това е общо решение и поясни, че промени в листите няма да бъдат правени, тъй като днес в страната всички се регистрират.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

На свирки!

20.02.2017 17:34:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.