• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Кандидатите от листата на „АБВ-Движение 21“ в Пловдив: Стремежът ни е да повишим качеството на живот у нас

Кандидатите от листата на „АБВ-Движение 21“ в Пловдив: Стремежът ни е да повишим качеството на живот у нас

/КРОСС/ Искам да работя за Града на седемте тепета и на седемте кмета - един общински и 6 районни, а това изисква обединение на усилията на регионалната и държавната власт, заяви водачът на листата на Коалиция „АБВ-Движение 21" в Пловдив-град ген. Михо Михов на среща с журналисти.

Той за първи път се кандидатира за депутат от Пловдив. За него е чест да оглави листата в този световен и европейски град на повече от 8000 години. Ген. Михов обясни, че е свързан с града, тъй като дълги години е бил зам.-командир на Корпуса по изтребителна авиация, тук са живели и учили децата му и е преживял смяната на политическата система в България.

Ген. Михов заяви, че основните приоритети на коалицията са добруването на българите, повишаване качеството на живот и създаването на средна класа, което не се е случило в годините на прехода. Предизвикателство е и Пловдив - Европейска столица на културата 2019, за което ще работят като депутати.
Водачът на листата подчерта, че 11-те народни представители на ПП АБВ в 43-то НС са свършили много полезна работа в парламента - внесли са 62 законопроекта, от които са приети 32.

Генералът увери, че с колегите от Движение 21 в пловдивската листа ще водят толерантна кампания. Некоректно поведение спрямо конкурентите няма да има, в дуели няма да влизат. Според него е нормално всички партии да издигнат в Пловдив силни листи и ярки водачи, тъй като градът е емблематичен за страната.

Политологът Лидия Чорбанова , която е на второ място в листата, заяви, че двете партии са се обединили, за да бъдат алтернатива в ляво-център. „Дългосрочната ни цел е да върнем мислещите граждани в политиката, защото отсъствието им доведе до много беди. Отсъствието на българина от политиката, който иска да държи съдбата си в собствени ръце, това помогна на партиите на статуквото да управляват без коректив. Убедени сме, че има бъдеще в нашата коалиция", изтъкна Чорбанова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.