• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Домусичев първоначално вложил 25 хил. евро в Лудогорец

Домусичев първоначално вложил 25 хил. евро в Лудогорец

/КРОСС/ Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев заяви, че първоначалната сума, която е вложил в клуба, е била 25 хил. евро. Бизнесменът даде интервю за мадридския "Ас" в навечерието на мача с "Реал" в Шампионската лига и прогнозира равенство 2:2 в София.

"В началото давах малко, за да помагам. Най-напред 25 хил. евро. След това ми се обадиха, когато отборът се качи в Б група, защото имаха нужда от по-голям бюджет. Попитах колко им липсват и ми отговориха, че търсят 250 хиляди. Решихме да помогнем, но с условието да сложим наш финансов директор и да контролираме инвестицията", разказа Домусчиев и допълни, че тайната на успеха се крие в работата и организацията.

"Невероятно е (че отборът стигна от Б група до Шампионската лига за четири години). Никога не съм си го представял", споделя той.

Домусчиев каза, че клубът няма никакви проблеми с финансовия феърплей. "Не ми харесва, когато клубовете не уважават правилата, когато отзад стоят големи руски олигарси или парите на арабски фамилии. Например, не гледам много ПСЖ. Футболът трябва да е по-чист. "Реал" продава фланелки и изкарва средства. Това са пари. Аз вложих в началото, защото имаше нужда. Това беше социален проект, за да помогнем в един много беден район в България. Но не съм като арабите, които вадят парите, печелят и готово. Нашите привърженици плащат най-скъпите билети", каза той.

Собственикът на "Лудогорец" заяви, че може да си позволи да купи футболист за 4-5 милиона, но според него това няма да е от полза, тъй като ще е временно решение. "Не искам клубът да е зависим от моя бизнес. Трябва да го развиваме малко по малко."

По думите му стилът на игра на "Лудогорец" е сходен с този на испанските отбори, пише Дневник.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.