• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Най-накрая Меркурий излиза от своята ретроградност

Най-накрая Меркурий излиза от своята ретроградност

/КРОСС/ Луната е в знак Близнаци и прави квадратура с Меркурий. Денят може да бъде отбелязан със спорове и разногласия. Няма да почувствате желаните от вас промени сега. Рискувате да изморите партньора си с постоянните си искания и претенции. Бъдете по-внимателни в това отношение. Съществени изменения не се предвиждат. На по-голям късмет могат да разчитат по-младите представители на знака.

При определени обстоятелства вашите идеи и мнения ще бъдат подложени на критика и съмнение, може от страна на началството, може от други. Емоциите са повърхностни. Не се препоръчва рутинна работа. Непременно се стремете към отдих и развлечение в приятна за вас компания. Това ще е много освежаващо и целебно и зареждащо. Най-накрая Меркурий излиза от своята ретроградност и става отново директен. Нещата ще започнат да си идват по местата. Можете да си отдъхнете вече. 21 лунен ден е силно енергичен, с космически оттенък. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Мистерията на деня е символично съединение на Дух, Душа и Знания. Човек роден в този ден е положителен, светъл, често изпълняващ дълга си по съвест, а не по задължение. Понякога в този ден се раждат лекари от други светове. В този лунен ден са се родили Фридрих Енгелс и Дейл Карнеги.

21-ви лунен ден е активен но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовно практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен. Добър е денят за тръгване на дълго пътешествие. Крайно нежелателно е да налагаме на другите своето мнение, да се държим агресивно и да манипулираме околните. В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако получите симптоми на проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много. Отношения - Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения. За бизнеса е твърде продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Подходящо за покупки, но важно е не какво ви казват другите, не какво пише по форумите на Интернет, не рекламните материали, а какво ви подсказва собствената ви интуиция.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

гражданин

Като прочетах новината ми олекна!!!! От тая ретроградност ще се роди кандидата..........нали се сещате .а !!??

22.09.2016 14:05:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.