• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

"Левски" заплашен с изхвърляне за 2 години от евротурнирите

"Левски" заплашен с изхвърляне за 2 години от евротурнирите

/КРОСС/ „Левски" е заплашен с изваждане от европейските клубни турнири за две години. Това съобщиха от Националния клуб на привържениците, като призоваха феноветеда спазват благоприличие в предстоящия мач реванш от Лига Европа срещу „Хайдук" Сплит.

Всъщност самият двубой ще мине без публика по трибуните заради наказание за расизъм.

„Левски" обаче получи специално разрешение да издигне видео стена до сектор „А" на стадион „Георги Асапарухов", откъдето ще може да бъде гледан мача. Дори и там изцепки на феновете обаче ще бъдат третирани все едно са се случили на стадиона.

В тази връзка от НКП излязоха с декларация към феновете:

"Левскари,

съобщаваме ви важна информация за реванша срещу "Хайдук" (Сплит). Моля, прочете текста докрай!
Както ви е известно, сме наказани за мача в четвъртък. Затова ПФК "Левски" ще постави видео стена пред Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов ", за да можем да подкрепим отбора от непосредствена близост. НКП прави организация за гледане на мача по този начин, като това е отговор и на многото запитвания, които получихме последните дни.

Тук правим важно уточнение към всеки, който смята да дойде пред сектора. Всички действия там по време на мача ще се третират от УЕФА като част от срещата. Тоест, при всякакви забранени прояви - пиротехника, бомби, расистки скандирия и знаци, емблеми, знамена, клубът ни ще бъде наказан, сякаш това се е случило на трибуните.

ВАЖНО: "Левски" се намира в случай на "рецидив" и следващото наказание е изваждане от европейските клубни турнири за 2 години!

Понеже срещата с "Хайдук" се води високо рискова, ще има специален офицер на УЕФА (цивилен), който ще обикаля преди и по време на мача, и ще следи за забранени символи и знаци! Молим ви да помислите за евентуалните последствия!

И още една важна организация! НКП ще подкрепи първия отбор на "Левски" преди реванша с хърватите. Ще посетим тренировката в сряда от 18:30 ч., като ще влезем само за първите (открити) 10 минути. След това достъпът ще бъде ограничен от клуба! Елате, за да дадем кураж на футболистите ни!"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.