• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Мадона обясни защо е приела да пее на „Евровизия”

Мадона обясни защо е приела да пее на „Евровизия”

/КРОСС/ Кралицата на попа Мадона обясни решението си да пее на финала на конкурса "Евровизия-2019" в Израел, заявявайки, че винаги ще говори в защита на човешките права, както и че се надява да види "нов път към мира", предаде Ройтерс.

Поп певицата ще бъде-гост звезда на финала в събота в Тел Авив. Мястото на изявата предизвика призиви за бойкот от страна на пропалестински активисти, които искат компании, изпълнители и правителства да се "откопчат" от Израел.
Тази година в конкурса участват представители на 41 страни. Миналогодишното му издание беше проследено от 189 милиона зрители, припомня агенцията.

Коментирайки за първи път решението си да пее на финала на "Евровизия-2019", Мадона заяви: "Никога няма да спра да изпълнявам музика заради нечии политически интереси, нито ще спра да говоря срещу накърняването на човешките права, където и по света да се случва това".

"Сърцето ми се къса всеки път, когато чуя за невинни жертви в този регион, а насилието продължава, за да обслужва политическите цели на хора, които се възползват от отдавнашния конфликт. Надявам се и се моля, че скоро ще се освободим от този порочен цикъл на разрушение и ще поемем по нов път към мира", допълва 60-годишната изпълнителка.
Очаква се Мадона да изпълни на финала на конкурса две песни - един от големите си хитове и парче от предстоящия си нов албум "Madame X", който ще излезе на музикалния пазар през юни.

Израел стана домакин на "Евровизия-2019" г. след миналогодишната победа на Нета Барзилай, която представи страната в Португалия с песента "Toy".

За Мадона това ще бъде четвърто гостуване в Израел. Най-скорошната й изява в страната беше през 2012 г. в рамките на турнето й MDNA.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.