• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Концерти на Майкъл Болтън и Марио Бионди - в културния афиш на НДК

Концерти на Майкъл Болтън и Марио Бионди - в културния афиш на НДК

/КРОСС/ Американската легенда Майкъл Болтън идва през юли в България и ще изнесе концерт в Зала 1 на НДК. Новината беше съобщена днес от ръководството на институцията, която представи големите културни проекти, върху които ще работи в следващите две години.

Нова система за продажба на билети онлайн и достъпност на афиша на НДК чрез смартфони е първата новост, която беше обявена. До 3-4 месеца тя трябва да е факт, защото това е първата среща на публиката с НДК, каза председателят на Съвета на директорите Борислав Велков.Тази година предстои 33-тото издание на "Киномания" и Борислав Велков се надява то да е по-успешно от миналогодишното, когато бяха регистрирани 70 хиляди посещения. За първи път ще бъдат разработени и по-малки, но тематични форми, които ще бъдат вкарани в "Киномания", за да е още по-атрактивно за зрителите.

Иван Драндийски, който от няколко месеца е ръководител на продуцентския център в НДК, даде заявка дворецът да се намеси по-сериозно в промоутърския бизнес.

Достъпността на събитията минава на първо място през по-ниски цени. За пример бяха посочени няколко предстоящи концерта. Билетите за италианеца Марио Бионди, който ще гастролира на сцената на Зала 1 на НДК, ще са от 35 до 80 лева, а ВИП местата - 90. За изпълнител от такъв ранг това са доста ниски цени, увери ръководството на НДК. Билетите за Майкъл Болтън, който ще е в България на 18 юли, ще струват между 55 и 95 лева.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.