• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Президентът Румен Радев се срещна с посланика на Русия Анатолий Макаров

Президентът Румен Радев се срещна с посланика на Русия Анатолий Макаров

/КРОСС/ Президентът Румен Радев се срещна с посланика на Русия Анатолий Макаров, съобщиха от пресслужбата на държавния глава.
По време на разговора президентът Румен Радев и посланик Макаров направиха преглед на двустранните отношения в областите от взаимноизгоден и прагматичен интерес, сред които икономика, енергетика, образование, наука и култура като общо бе мнението, че е налице възможност за активизиране на диалога в тези сфери.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ruth

Браво Румба! Дерзай!

16.02.2017 15:21:47

ruth

А бе, тъпанар кака-лашников - тоя народ е издържал 900 дни тотална блокада през Отечествената война и не е отстъпил ни на йота от своята земя, ти ще ги уплашиш с някакви си измислени, смешни санкции!!! Силата на руския стоицизъм и широтата на руската душа такива невзрачни плазмодии като теб никога не биха могли да разберат! Прекалено сте малки в суетата на собственото си жалко битие!

16.02.2017 15:19:20

Снежана

Към Калашников - По прост човек от теб не съм срещала. Коментара ти е напъало лишен от смисъл.Ти разбираш ли от дипломация, ако изобщо знаеш и смисъла на тази дума.Така, че по-добре не замърсявай сайта с простотиите си.Няма нужда от подобни коментари на неграмотни и непросветени същества,като Румен Калашников.

16.02.2017 15:06:51

Румен Калашников

Да си дойдем на думата-Посланик Макаров наби канчето на Гумен Радев."Натовецът" Радев получи инструкциите на джуджето-фашист Путин.Ама другари, кога ще паднат тези санкции,нали нашия Тръмп обеща? Ама то от глад вече не се търпи.Да вземем да пийнем по един"Болярщик", че да си кажем на глас колко сме велики.Гладни, но силни.Напред ,товарищи!

16.02.2017 14:13:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.