• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Близки на изчезналите поляци събират информация за тях

Близки на изчезналите поляци събират информация за тях

/КРОСС/ Повече от седмица няма следа от двамата младежи, които изчезнаха в курорта "Златни пясъци". Близки и приятели на Йоанна Станик и Максимилиан Марек подеха кампания в социалните мрежи, съобщи bTV.
По случая действат и българските власти, но за момента следа от двамата няма. Сред разследваните версии е и удавяне при нощно къпане.
22-годишната Йонна и 25-годишния Максимилиан се забавляват в Златни пясъци заедно с шумна група приятели. Без да предупредят някого, те напускат заведението безследно. За последно са видени в 2 часа сутринта на 6-ти срещу 7 септември.
„Никога не съм си представял, че подобно нещо ще ме сполети", казва бащата на Йоана Славомир Станик. „Всякакви мисли ми минават през главата - че е отвлечена, че е похитена, че е загинала, много е тежко", допълва майката Гражина.
„Не мога да си представя какво може да се е случило. Моят син никога не е имал проблеми и не се е замесвал в скандали. Никога не се е държал безотговорно, той е много отговорно момче", категорична е Анна Марек, майка на изчезналия Максимилиан.
Приятелите на Максимилиан и Йоанна вече са в родината си, но те не носят със себе си нито добри, нито лоши вести. Информация за младежите няма.
Във Фейсбук и други социални мрежи върви кампания с молба за помощ, ако някой е видял или чул нещо за двамата.
„Най-страшното е, че телефонът ми мълчи, а аз нищо не мога да направя... нищо...", казва през сълзи сестрата на Йоана Анна.
Ако някой има информация за изчезналите може да се обади на телефон 112.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.