• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Над 100 подаръка и безплатни дегустации в Дните на виното

Над 100 подаръка и безплатни дегустации в Дните на виното

/КРОСС/ Изложението в Sofia Ring Mall от 9 до 11 февруари е с вход свободен

Омайващо-любовно ще бъде около предстоящите празници на виното и обичта в Sofia Ring Mall, където от 9 до 11 февруари ще се състоят Дни на виното.

Десет елитни изби са подготвили най-класните си напитки за станалото вече традиционно изложение, което ще е с вход свободен. В Дните на виното всеки посетител на Sofia Ring Mall може да намери своята „голяма винена любов" от специалните селекции на Villa Terres, Terra Tangra Winery, Trastena Wines, Spiritus Sanctus, EnjoyWine, винарска изба "Four Friends", Villa Vinifera, Betterhalf Garage Wines, Coravin и изба Балар.

Безплатни дегустации на гроздови и малинови еликсири от различни региони и още много приятни изненади очакват гостите на търговския център в полите на Витоша. В Инстаграма на Sofia Ring Mall пък ще се разиграят над 100 „подаръка в бутилка".

Не пропускайте да зарадвате сетивата си на 09 февруари от 16:00 до 20:00 ч. и на 10 и 11 февруари от 12:00 до 20:00 ч. на сцената на ниво 1 в Sofia Ring Mall.

Дните на виното затвърждават мисията на мола да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, Sofia Ring Mall се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.