• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Ще има ли касиране на изборите в София?

Ще има ли касиране на изборите в София?
Ще има ли касиране на изборите в София и какви са плановете на Мая Манолова в политиката?

/КРОСС/ Чувствам се добре и удоволетворена след края на изборите. Вложих цялата си енергия и сърце в тази кампания, гражданите също и показахме, че имаме куража да се изправим срещу едноличната власт. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова. Всъщност разликата след втория тур беше много малка, но никой от нас не се опита да я компенсира с манипулации, с фалшификации, с купуване на гласове, с нечестни търговски практики, които изобилстваха иначе в София от страна на нашите опоненти, добави тя. разликата между мен и госпожа Фандъкова е под 5 процента, според нашето паралелно преброяване е 3 процента. Има огромно несъответствие, което ще докажем в съда между истинските протоколи, тези, които са изготвени от СИК-овете и тези, които след това са въведени на сайта на ЦИК, заяви още Мая Манолова. Практиката с купуването на гласове се задълбочава, смята тя.

Посланието от тези избори е, че едноличната власт може да бъде победена, каза Мая Манолова. На въпрос дали се приема за социален експеримент, както я определи Владислав Горанов, Манолова отговори, че така е било по време на цялата кампанията. Финансовият министър нарече всички избиратели, които са гласували за мен либерални анархисти, заяви тя и поясни, че независимо, че е правила избори не означава, че трябва да се примири с купуването на гласове.

Изборите в София изпратиха послание и дадоха глас, че едноличната власт на Борисов може да бъде победена, заяви Мая Манолова. Тя добави, че категорично не смята на прави партии.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Проф.Людмил Георгиев

Човекът от Банкя бяга от отговорност. Бяга от среща, на която да се обсъди на най-високо ниво в държавата всичко онова, което се сътвори през последните 10 години. Управлението на ГЕРБ ни превърна в една дивашка, ако може да се нарече, държава“. Това каза пред БНР проф. Людмил Георгиев, социален психолог. Според него има основание да се касира самата държава: „Ние живеем в абсурд. Живеем в смазан свят. Поведението на ГЕРБ е махленско, няма нищо общо с някакви що-годе морални устои“. Проф. Георгиев зададе въпроса как е възможно на местния вот да има 600 000 сгрешени бюлетини и 100 000 мъртви души: „Това е ужасяваща история. Не знам какво трябва да се случи в България, за да се разтърсим всички, за да помислим на кой свят живеем… Купеният вот е детска игра в сравнение с огромните манипулации и фалшификации, които стават.

06.11.2019 15:47:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.