• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Какви са претенциите на мъжете по отношение на маратонките, които носят?

Какви са претенциите на мъжете по отношение на маратонките, които носят?

/КРОСС/ Нуждаят ли се мъжете от някаква специална подготовка преди да си купят нови маратонки? Реално това се оказват едни от най-предпочитаните обувки, които господата предпочитат за ежедневния си аутфит.

Предимството на маратонките са в това, че първо на пазара се предлагат доста многообразни модели, а освен това на второ място ще поставим и факта, че са успешно адаптиращи се както към спортен панталон, така и към дънки, дори и къси панталони. Естествено като всеки моден аксесоари мъжките маратонки се избират съобразно правила. Свързваме ги не само с модните и актуални тенденции, но също така и с усещането за удобство и комфорт. Когато посещавате онлайн магазин и по конкретно категорията Мъжки Маратонки обърнете внимание на последно добавените артикули. Обикновено в магазините са посочени като „нова колекция" или пък „последно добавени". Така ще можете да се ориентирате кои са най-новите продукти, от които можете да избирате.

Хубаво е да си в крак с модата, но имайте предвид, че и при мъжките маратонки има типичните младежки модели и такива, предназначени за по-улегнали господа. Тийн вариантите са доста по-ексцентрични ярки като цветово съотношение. Те са дръзки и определено ако искате да бъдете забелязани с такива маратонки ще успеете да го направите. Ако обаче не обичате толкова атрактивни модели то можете да изберете класиката в жанра в бяло, сиво, черно или червено. А уверяваме ви, че има достатъчно модели, които да впечатлят със своята стил и изтънченост. Независимо обаче как изглеждат тези маратонки имайте предвид, че при покупката освен външния вид е задължително условие да се избират максимално комфортни такива.
Класическите тенденции се представят с маратонки с връзки, но напоследък доста атрактивни като модел станаха онези, които се обуват много лесно иреално пасват на крака като чорап. Системата Slip on е едно доста иновативно решение, което е абсолютно приложимо както при дамски така и мъжки маратонки, а интереса към модела непрекъснато расте поради факта, че се превръщат в едни от най-удобните за ходилата и глезените спортни обувки. А най-невероятното е, че пасват почти на всякакъв стайлинг. Тези универсални маратонки са изключително издръжливи, тъй като не се разпъват, не се амортизират и най-важното нямат връзки, които непрекъснато да се развързват в най-неподходящия момент. И тук важи правилото за точния размер, който ще гарантира пълна ефективност и постигане на максимално удовлетворение, независимо дали ходите, тичате или сте в залата за тренировки.

Болките в краката от неудобните обувки могат да причиняват хроничен дискомфорт, който се изразява в схващане в кръста, дископатия, болки дори във врата. Ето защо имате основателна причина да размислите по отношение на идеалния и практичен модел мъжки спортни обувки, които не просто да са последен писък на модните тенденции, но да предоставят на тялото ви удобство без значение колко време се налага да вървите или пък да се разхождате. Безспорно не само спортно активните мъже имат нужда от качествени маратонки. Когато се касае за избор на ежедневна обувка то имайте предвид, че по отношение на качеството трябва да сте безкомпромисни. Само така можете да си гарантирате свобода на движенията и усещане за удобство във всеки момент.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не си купувайте обувки, без да ги пробвате.

29.06.2019 22:56:24

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.