• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Веселин Марешки: Кандидатирам се за президент и ще отида на балотаж

Веселин Марешки: Кандидатирам се за президент и ще отида на балотаж

/КРОСС/Бизнесменът Веселин Марешки обяви в сутрешния блок на БТВ, че ще се кандидатира за президент, ще получи 20% и ще отиде на балотаж. А голямата си бензиностанция в столичния "Люлин" ще отвори в навечерието на изборите.

Не съм съгласен да обявяваме война на Русия, каза Марешки по повод на изказвания на президента Росен Плевнелиев. И укори зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, че партията не е дала оценка на излъчения от нея преди пет години държавен глава.

"На балотаж ще бъде кандидатът на ГЕРБ, заради силата на партията, не заради кандидата. А втори ще бъде кандидатът на патриотите или несистемен играч като мен", каза той. Марешки се подписа под твърдението, че ще отиде на втори тур с 20% на първия.

"Няма как кандидатът на ГЕРБ, който още не е известен, да бъде обединител на нацията. Няма как кандидатът на БСП, който не може да обедини другарите си като Татяна Дончева и Първанов, да бъде обединител на нацията", смята Марешки.

"Мога да дам много пари, но няма защо да дам, аз давам времето и нервите си", обясни в телевизионното студио той.
Живея в голяма къща, но много да живея и в палатка, бе откровен той. "Мога да си позволя всичко, но съм намерил баланса между моя интерес и този на българите. 2 милиона българи си купуват лекарства от мене", каза още Марешки. Запитан колко пари има в себе си, той каза - около два - три хиляди лева.

"Предлагам на всички политици да си купуват така човешка любов", коментира той по повод на откриването на бензиностанцията си в София точно в навечерието на президентските избори.

По-добър съм от тези, които се опитват да ни представят като безмозъчно стадо, каза още Марешки.

"Цветан Цветанов, като каза, че на 2 октомври ще си представят кандидата, превръща някои като Хилъри Клинтън в невзрачна лелка, защото се кандидатира година по-рано.
Понеже се обезличиха генералските звания, моят вицепрезидент ще бъде капитан първи ранг", добави Марешки.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.