• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

СИК-аджийски бос омъжи дъщеря си в замъка Равадиново*

СИК-аджийски бос омъжи дъщеря си в замъка Равадиново*

/КРОСС/ Пищна морска сватба вдигна боса на страховитата групировка СИК Кросимир Маринов - Големия Маргин в кичозния замък в село Равадиново, собственост на друг крими герой от близкото минало - Георги Тумпалов, наричан днес с насмешка Барон. Въпреки нескритата ирония, бившият рекетьор с гордост приема лепнатата му от зевзеците благородническа титла. Днес той вече е на по-високо ниво от криминалния контингент. Не се занимава с кокошкарски неща като „трансфер" на леки коли и жени, трафик на „пудра захар" и др. Скочил е в дълбокото. Върти успешен бизнес с туристически атракциони в съдружие с властимащите в пълно незачитане на държавните и общински закони и разпоредби.
Над 300 бяха удостоените да присъстват на венчавката на Александра - голямата дъщерята на сикаджията. За тяхното спокойствие бдяха над 50-тина бодигарда в костюми ала "Криминале". Някои тихичко коментираха, че има и снайперисти, скрити в куличките на замъка. Бляскавото тържество е започнало в събота и е продължило до обяд на другия ден. Отрупаните с ястия и напитки маси бяха обслужвани от над 50 келнера. Всички присъстващи са били учтиво помолени да не споделят в социалните мрежи снимки от венчавката, която е била обслужвана от трима професионални фотографи.
Красимир Маринов лично е предал пременената в рокля на „Кристиан Диор" булка Александра на младоженеца - 30-годишен предприемач с бизнес в Барселона и Марбея. На венчавката са присъствали и над 70 гости от Испания, кацнали с чартърен полет в Бургас, тъй като булката дълги години живееше и учеше в Барселона. Дни по-рано Големия Маргин направил стилен сватбен подарък на дъщеря си - последен модел Порше „Панамера Турбо S", решен в перлено бял цвят. Сред шаферките на булката Александра е била по-малката й сестра Красимира.

Красимир Маринов - Големия Маргин, един от основателите на борческата групировка СИК в средата на 90-те години на миналия век. Преди години той скри семейството си в Барселона, когато пламна кървава война между съдружниците за подялба на активите на СИК. Тогава Маринов изпрати в столицата на Каталуня съпругата си Мария и двете си дъщери Александра и Красимира. Голямата щерка на Красимир Маринов, която онзи ден се омъжи, е била тийнейджърско гадже на топ тенисиста Григор Димитров, който също живя в Барселона. Оттам тръгна и пътят му към големия тенис.

*Заглавието е на редакцията

Източник: https://zname365.com

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Така е в мутроландия.

05.07.2019 16:03:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.