• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Най-тежката мярка „задържане под стража” за бащата, хвърлил детето си от мост

Най-тежката мярка „задържане под стража” за бащата, хвърлил детето си от мост

/КРОСС/ Най-тежката мярка „задържане под стража" се прилага спрямо Дилян Мариянов - мъжът хвърлил 5-годишния си син от мостово съоръжение край Габрово и направил опит да се самоубие. Състав на Окръжния съд обяви решението си днес следобед. Според прокурор Надежда Желева са събрани достатъчно доказателства за извършеното престъпление.

Желева посочи, че има направени от Дилян Мариянов самопризнания и заяви, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие. Адвокатът на Мариянов акцентира, че направените самопризнания са основните доказателства за престъплението.Защитникът прие мярката, като заяви, че с оглед развитието на делото може да бъде поискана отмяна. Самият Дилян Мариянов не оспори задържането под стража, но каза, че няма намерение да се укрива. От думите му пред съда стана ясно, че осъзнава колко тежко е положението му и няма намерение да го утежнява още повече.

Майката на детето, хвърлено от мост край Габрово, поиска най-тежкото наказание за приятеля си Дилян Марианов - доживотен затвор без право на замяна. Само пред NOVA Поля Христова заяви, че обвинява себе си, че не е подала сигнал за домашно насилие и системен тормоз.

„Детето ми го няма, той го уби, хвърли го от моста, това е факт. Просто избягах от него, защото не издържах. Той ме заплаши, че ако ни намери ще убие мен и детето. Чувствам се виновна, че не взех най-ценното си нещо - детето. Той е пълен нещастник! Убиец! Изрод! Не искам да го виждам! Да гние там! Да умре там! Той не спира да ме малтретира. Постоянно! Удря ме. Постоянно ме тормози сексуално. По време на секс ме бие и удря с юмруци по главата и гърба. Това е ужас! Ад! Осем години - ад! Идва уикенд - ад", каза майката на убитото дете.

„Той казва, че откакто на 20 юни неговата съпруга е изчезнала, той изпитвал затруднения при отглеждането като единствен родител на 5-годишното дете. И понеже не е намерил друг изход, това е начинът, по който е решил проблема със затрудненията си", заяви Ирина Желева, административен директор на Окръжна прокуратура - Габрово.

31-годишният мъж влезе в съдебната зала мълчаливо, като криеше лицето си.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.