• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Mark Knight постави звездно начало на Solar Summer 2016

Mark Knight постави звездно начало на Solar Summer 2016

/КРОСС/Любимец на българската публика.. Да! Тази титла безапелационно може да бъде връчена на Mr. Mark Knight. Ако има такива сред Вас, които все още се питат защо, време е да получат отговор... сега.

Mark е един от артистите с най-многoбройни участия на българска сцена. Това неслучайно е така, защото любовта, с която се раздава за своята публика, му се връща двойно.

Тази година на него се падна и честта да сложи началото на най-големия български фестивал за електронна музика Solar Summer, чиито организатори са страхотният екип на YALTA CLUB. Mark Knight бе приготвил специален 6-часов сет за българските си фенове и изгаряше от нетърпение да усети отново тръпката, която го кара да се връща толкова години поред. За загрявката на партито се погрижи един от резидентите на YALTA CLUB - DJ RUNO.

Часовник отброяваше последните секунди преди появата на звездата. Моментът настъпи...Мощна заря запали цялото небе, а публиката избухна в аплодисменти. "Mark Knight is in the house" бяха и първите акорди, които са запазена марка за началото на всяко негово парти.

Пълен с енергия и видимо щастлив, Mark не спираше да показва на своята публика радостта си, че отново е на българска сцена. Темпото се покачваше с всеки изминал миг, а адреналинът и екзалтацията на публиката нарастваха с пълна сила. Кулминацията и този път беше запазена за последните 2 часа, когато изгревът допълнително усилваше емоцията, а публиката очакваше да чуе едни от най-любимите си парчета.

"You've Got The Love", "Downpipe", "Alright", "Your love" са само малка част от хитовете, които винаги намират място в топлистата на Mark Knight и "нажежават страстите" на феновете до краен предел.

Последните минути от грандиозния финал преминаха под звуците на великата класика "Purple rain", а звездата не спираше да пее и танцува заедно с всички, които до последно се наслаждаваха на случващото се. Той не пропусна да изкаже и своята благодарност на хората за това, че са там и че всеки път му засвидетелстват любов и уважение.

Е... След всичко чуто, видяно и изживяно можем само да бъдем търпеливи и в очакване на следващата вълнуваща Mark Knight night, защото сме 100% сигурни, че таква ще има... скоро.

Автор:Ива Пешева 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.