• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Стартира осмото издание на потребителската класация „Любимите марки”

Стартира осмото издание на потребителската класация „Любимите марки”

/КРОСС/Днес 30 май 2016 г., стартира първият етап на потребителската класация "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ". От днес до 5 юни (включително) всеки потребител може да подкрепи предпочитаната от него марка в общо 26 категории, като гласува за нея на он-лайн адрес www.mylovemarks.eu, след предварителна регистрация. По време на този първи кръг потребителите избират своите любими марки в падащо меню за всяка от подбраните категории. Този етап цели да отсее Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли. В следващия кръг продължават онези 6 марки в категория, събрали най-много потребителски гласове.

Подбрани са 26 категории, а именно: ВИСОКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ВИНО И ВИНАРСКИ ИЗБИ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, МИНЕРАЛНИ ВОДИ, КАФЕ, ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ (с две категории - БОНБОНИ и БИСКВИТИ И ВАФЛИ), МЕСНИ ПРОДУКТИ, МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, КОЗМЕТИКА, ДЕРМО И МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА, АВТОМОБИЛИ, ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, РАДИО, ТЕЛЕВИЗИЯ, ИНТЕРИОР И ОБЗАВЕЖДАНЕ, ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ И БРОКЕРИ, БЪЛГАРСКА МАРКА, ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ, ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ, IT И СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ, МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И УСТРОЙСТВА, ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ, МАЙОНЕЗИ И СОСОВЕ И ИНОВАТИВНИ МАРКИ. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове.

Класацията се провежда в три етапа. Втори етап ще се стартира на 13 юни и ще продържи до 20 юни, като в този период потребителите гласуват за една от 6-те продължили марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл ще продължат в трети последен кръг на класацията. Трети етап стартира на 4 юли и ще продължи до 10 юли включително. На този етап потребителите ще определят марка №1 във всяка категория.

Инициативата се реализира за осма поредна година и е единствената класация, основана само върху мнението и нагласите на потребителите. "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие. За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите - те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.