• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Полицията спря Маша Шарапова по време на джогинг

Полицията спря Маша Шарапова по време на джогинг

/КРОСС/Старата част на Дюселдорф е едно от любимите места за сутрешен джогинг на повечето жители на германския град. Точно по техния пример своя крос реши да направи и Мария Шарапова, но устремът й беше спрян от... полицията.

Както си тичаше по паважа около седем часа заранта дългокраката рускиня беше приклещена от полицейски автомобил на ъгъла на "Капуцинщрасе" и "Флингерщрасе". От автомобила излязоха служителката в охранителна полиция Изабел Шефер и нейният колега Магнус Ян. Оказа се, че набитата и доста яка полицайка е новоизпечена шампионка по тенис от първенството на вътрешното министерство, а освен това тя и Магнус са запалени почитатели на Маша. И щом я зърнали, първо се сбутали с въпроса дали не халюцинират, а след това без колебание спрели, за да си направят снимка с нея.
Всъщност снимка с Маша си направи Изабел, а Магнус беше в ролята на фоторепортер. След това ченгетата се качиха в колата си и продължиха дежурството си по улиците. Самата Маша побърза да пусне снимката в социалните мрежи веднага след като се прибра в хотела си, като под нея написа: "Когато в седем часа сутринта да те спре полицията, само за да си направи снимка с теб..." Фотото предизвика небивал интерес и само за първия час след качването му то беше отворено над 1500 пъти и препратено над 500 пъти.
Припомняме, че миналия понеделник в китайския град Вухан Маша се върна на корта след 3-месечно отсъствие, но прекрати участието си още в първия мач заради болки в китката. След това тя отказа турнира в Пекин и се върна в Европа. Според мнозина - за да лекува травмата си в Германия.
По същото време бившето гадже на Маша - първата ни ракета Григор Димитров, обяви в пространно интервю, че е в преходен период, в който тенисът продължава да е голямата му страст.
"Очевидно е, че имам тежък сезон. Изпитвам трудности да намеря играта си, не съм докрай уверен, но работя върху този проблем, каза Гришо пред WeAreTennis.com. - Най-важното е да се чувствам здрав и да приключа сезона с позитивно усещане. Искам да кажа и нещо друго - тенисът е само една част от живота ми, така че може да победя, може и да загубя. В момента изживявам мечтите си, но ще дойде време да се сбогувам с тениса и истинският живот да започне."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.