• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Mastercard затвърждава позицията си на премиум партньор и основен спонсор на състезанията Ханенкам в Кицбюел

Mastercard затвърждава позицията си на премиум партньор и основен спонсор на състезанията Ханенкам в Кицбюел

/КРОСС/ Технологичната компания предоставя уникално преживяване и предимства за местния и регионален бизнес

За втора година Mastercard e основен спонсор и официален доставчик на платежни услуги на състезанията Ханенкам в Кицбюел.  Състезанията Ханенкам са известни като гвоздея в годишния календар на международните зимни спортове и се провеждат между 15-и и 22-и януари 2017 година.

Зрелищните състезания на легендарните писти „Щрайф“ и „Ганслернханг“ примамват почти сто хиляди зрители и над 300 милиона телевизионна аудитория в Европа всяка година. За европейците ските безспорно са най-популярният зимен спорт, а Кицбюел е известен като един от най-добрите ски курорти в Европа.

„Кицбюел и неговото легендарно ски спускане са спортният акцент в годишния календар на Австрия и се превърнаха в своеобразен бранд. Партньорството със състезанията Ханенкам е важен начин Mastercard да предложи на феновете от цял свят безценни преживявания, които са тясно свързани с техните собствени страсти“, заяви Дордж Саймън, президент на подразделението на Mastercard за Централна и Източна Европа. „Горди сме, че полагаме още повече усилия, за да създадем безценни преживявания на територията и извън Кицбюел. Това включва предоставянето на допълнителни ползи за нашите потребители там, където имат нужда от тях.“

В края на миналата година Mastercard в партньорство с Райфайзенбанк България предостави възможност на двама потребители с безконтактна кредитна карта Mastercard Gold да спечелят пътуване за двама до ски курорта. Пакетът включва транспорта до курорта и обратно, две нощувки в четири звезден хотел, каране на ски, както и билети за състезанията от световната купа по ски, които да наблюдават от специалната Mastercard зона.

Mastercard съдейства на местния бизнес.

Присъствието на Mastercard поставя ясен акцент върху феновете и ски ентусиастите: Феновете, които плащат безкасово със своята Mastercard или Maestro карта на място, включително и в Зоната на Mastercard, имат възможността да спечелят многобройни безценни изненади и специални предимства. Местната супермаркет верига MPreis  предлага сладка изненада за своите клиенти, които плащат с Mastercard. Партньорството с Hervis продължава да предлага 5% отстъпка от наема на ски оборудване, заплатено с Mastercard.

Надграждайки миналогодишния опит, сега правим повече, по по-бърз и по-добър начин!“, коментира Гералд Грубер, генерален мениджър на Mastercard Австрия.

“Mastercard Shuttle”, предплатена карта и безценни изненади

Като официален доставчик на платежни услуги Mastercard ще изгради нови партньорства на територията и извън Кицбюел, включително с Австрийските федерални железници (ÖBB) и брандирания с Mastercard влак, който ще се движи през следващите 14 месеца и ще предлага предимства за Maestro и Mastercard картодържатели. За да промотира безконтактното разплащане, на разположение на потребителите по време на състезанието ще бъде лимитираната предплатена Ханенкам Mastercard карта, издадена от Wirecard специално за Кицбюел. Посетителите на надпреварата ще имат възможността да плащат с Mastercard или

Maestro за билети на всички входни точки и онлайн, както и за бърз достъп до входа. Не на последно място определени щандове в зоната на финиша, както и в центъра на Кицбюел, ще позволяват разплащане не само с новата предплатена Ханенкам Mastercard, но и с всички други Mastercard и Maestro карти.

Доволни сме, че Mastercard предлага лимитираната предплатената карта, която е атрактивен продукт за всички фенове на състезанията Ханенкам 2017. Това прави безконтактното разплащане още по-удобно и приятно!“, заяви Филип Радел, главен изпълнителен директор на Вайратер-Венцел & Партньор, маркетинг партньорът на Ски клуба на Кицбюел (K.S.C.). Уикендът Ханенкам не демонстрира бързина само по пистите, но и на касите, когато става въпрос за разплащания, “ обобщи Гералд Грубер. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.