• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Летните пътешествия стават още по-вълнуващи със старта на Priceless Croatia

Летните пътешествия стават още по-вълнуващи със старта на Priceless Croatia

/КРОСС/ Хърватия се присъединява към 45 дестинации по света, които са достъпни за потребителите в над 82 държави, част от програмата Priceless® Cities на Mastercard

София, 15 юни 2017 - В разгара на летните отпуски и пътешествия Хърватия е най-новата дестинация, която се присъединява към платформата Priceless Cities на Mastercard (www.priceless.com/croatia), предлагайки многообразие от уникални и ексклузивни преживявания за картодържателите на Mastercard.

Оптималният списък с дестинации
Хърватия, заедно със своите невероятни плажове, редица исторически забележителности, богата гастрономия, легендарна музикална сцена и перфектен климат, е една от любимите туристически дестинации в света - нещо, което потвърдиха 15,5 милиона туристи през 2016 г. Преживяванията в Priceless Croatia са достъпни както за местните, така и за туристи и варират от хранa и култура до забавление и пазаруване - позволявайки на картодържателите на Mastercard да се възползват от привилегията да изживеят страната по един напълно нов начин.

„Проучванията ни разкриват тенденция при потребителите за търсене и откриване на уникални преживявания, вместо да поръчват и притежават физически предмети. По този начин парите стават все по-важни като средство за изживяване и точно на това се основава програмата Priceless Cities - достъп до хиляди ексклузивни, спиращи дъха преживявания по целия свят е нещото, което я прави толкова атрактивна за милиони картодържатели на Mastercard. Радваме се да представим програмата и в Хърватия, където красивата природа, богатата гастрономия и културното наследство, потвърдени от нарастващата популярност сред туристите, предоставя страхотна платформа за безценни изживявания", заяви Елена Трайковски, маркетинг мениджър на Mastercard за Хърватия и Словения.

Единствени по рода си изживявания
Веднъж регистрирани на уебсайта Priceless Croatia, картодържателите на Mastercard от целия свят имат привилегията на еднодневно пътешествие до вълшебната Синя и Зелена пещера на остров Бишево, което включва уникално кулинарно изживяване в ресторант Palmižana Meneghello на Паклинските острови. В допълнение, потребителите могат да се качат на кораба Неретван и да се любуват на природния и културен пейзаж на река Неретва или да се насладят на приключение с трюфели в ресторант Zigante на полуостров Истрия. Освен това, те могат да влязат в невероятния свят на фантазията по време на частна обиколка с илюзионист в Музея на илюзиите в Задар. Също така, програмата дава възможност за изживяване на уникалната атмосфера на ресторант Foša в Задар с гледка към морето, запазен само за тях, както и изследване на скритите съкровища по време на уникалния градски тур на Дубровник. Музикалните ентусиасти пък могат да наблюдават звездите от крепостта „Св. Майкъл" в Шибеник по време на открит концерт или на живо чрез незабравимото парти преживяване на Ultra Europe festival с ексклузивен ВИП достъп зад сцената.

Според Саня Жигич, Мениджър за Хърватия, Mastercard: „Mastercard се гордее да предложи на тези, които живеят в Хърватия, както и на тези, които посещават страната за удоволствие, единствено по рода си преживяване, създадено от престижните ни партньори ексклузивно за картодържателите на Mastercard. Присъединявайки Хърватия към платформата Priceless Cities, се стремим да наградим потребителите за тяхната лоялност и използване на безкасови трансакции. В същото време, в сътрудничество с търговци, успяхме да подобрим местните туристически оферти и подкрепихме позиционирането на нашата страна като истинска дестинация от световен клас."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.