• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Huawei MateBook - перфектният спътник за всяко пътуване

Huawei MateBook - перфектният спътник за всяко пътуване

/КРОСС/Вече няма нужда потребителите да взимат най-различни устройства с тях по време на своите почивки, както и да се притесняват за количеството багаж. Huawei представя 7 причини, които правят хибридното устройство MateBook перфектният спътник за всяко пътуване.

1. Претъпканите куфари и тежките раници са кошмар за всяко пътуване, заради това всеки спестен грам и сантиметър са важни. MateBook е изненадващо компактен, тънък - само 6.9 мм и държи рекорд за ниско тегло от 640 грама - няма дори да усетите, че е в багажа.

2. Искаш да четеш електронна книга или комикс? Може би искаш да прочетеш любимия си блог или интересна статия, които все още си нямал време да прегледаш. Дисплеят на MateBook със съвършено ясната си картина и перфектни цветове се гордее с резолюция 2160x1440 пиксела и съотношение 4:3, което подобно на размера на страниците в списанията е много удобно за четене. Когато ти се догледа филм - просто завърти устройството и то ще се превърне в мобилно кино.

3. По време на път, никога не знаеш кога ще имаш възможност да заредиш устройството си. Ако MateBook е едно от тях, не се тревожи - неговата издръжлива батерия и енерго-спестяваща система му позволяват да работи до 10 часа с едно зареждане. Също така, няма да имаш никакви проблеми със зареждането, тъй като захранващият адаптер на MateBook е с размера на зарядно за мобилен телефон и използва стандартния USB-C порт, който е съвместим и можеш да заредиш телефона си.

4. Когато вземеш със себе си устройство, което съхранява всичките ти снимки, информация, лични и професионални документи, имейл профили, акаунти от социалните мрежи и онлайн банкиране, е по-добре да бъде добре защитено. Притежаващ вграден сензор за пръстов отпечатък, Huawei MateBook предлага най-високо ниво на защита, съчетано с необикновена лекота на използване. Данните ти са защитени от всеки, но всичко, което трябва да направиш е да докоснеш четеца и MateBook ще се отключи и ще започне да работи веднага.

5. Записваш ли редовно впечатленията от пътуването си? Пишеш на приятелите си или водиш блог? Писането и редактирането на текстове на таблет е предизвикателство, но MateBook не е обикновен таблет. Клавиатурата в нормален размер, прикачена с магнит и изглеждаща като елегантен калъф, има перфектен ход на бутоните, който прави писането сигурно и приятно, а големият тъчпад позволява удобна навигация във всеки текст. Автоматично регулиращата се светлина на клавиатурата улеснява работата през нощта.

6. Каквото и да трябва или искаш да направиш - защо трябва да се тревожиш дали наличните приложения са съвместими с устройството ти? Huawei MateBook работи под най-новата операционна система Windows 10, заедно с ефикасния Intel Core процесор, благодарение на който, можеш да работиш с всяка програма, която използваш всекидневно на работа или вкъщи. Преработване на снимки, обработване на видеа, работа с документи или популярни игри - може да имаш всичко това с твоя MateBook в багажа си, без да има нужда да променяш навиците си.

7. Пътуването вдъхновява. Когато искаш да нарисуваш зашеметяващ пейзаж или да напишеш поема, която да пресъздаде това което чувстваш, MateBook-ът, заедно с писалката MatePen, ще ти помогне. MatePen може да засече 2048 нива на чувствителност и заради това може да улови точно всяко движение на ръката. MateBook е същевременно съвременен скицник и дневник за пътуване.

Huawei MateBook е отговорът за всеки, който търси устройство, което съчетава ултра висока мобилност с всички необходими функции - 6.9 мм тънко устройство, което тежи само 640 грама, предлагащо до 10 часа време за работа с едно зареждане, перфектно ясна картина с идеални цветове и всичко това защитено от сензор за пръстов отпечатък на високо ниво - без съмнение това е бъдещето на професионалните мобилни устройства. Също така, по време на пътуване, може да се превърне в най-добрият ти спътник, с който да прекараш незабравими моменти, където и да отидете.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.