• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Емил Кошлуков е новият изпълнителен директор на TV7

Емил Кошлуков е новият изпълнителен директор на TV7

/КРОСС/ Новият изпълнителен директор на TV7 е Емил Кошлуков, съобщиха от телевизията. 

Назначението идва след серията искове за обявяване на несъстоятелност на медиата и след като повече от месец постът беше свободен. Той ще споделя мястото с Кирил Благоев.

В съобщение на сайта на ТV7 се казва, че решението е взето от съвета на „Краун Медиа" ЕАД - едноличният собственик на TV7 и BBT. „Двамата изпълнителни директори, както и София Щерева, ще са и членове на Съвета на директорите на „ТВ7 ЕАД" и „ББТ ЕАД". Тримата са професионалисти с доказан опит в сферата на медиите", посочва телевизията.

Доскорошните изпълнителни директори Александър Фогел и Десислава Тошева, в качеството си на членове на СД на „Краун Медиа ЕАД", ще работят за стратегическото планиране и развитието на нови концепции за групата на телевизионните канали TV7, NEWS7 и SUPER7.
На 25 юли Тошева подаде документи за дерегистрация в Търговския регистър като изпълнителен директор на TV7 и News7. За това си решение тогава тя изтъква лични причини.

Промяната в управлението идва, след като в началото на юли бе поискана несъстоятелностлност на „Балкан българска телевизия" - търговското дружество, собственик на канала News 7. Това е „Интерактив медиа сървисиз" (Interactive Media Services - IMS). Преди този иск ТV7 и News7 сами поискаха да бъдат обявени в несъстоятелност. В молбата си каналите казват, че са „налице непогасени задължения на дружеството, за погасяването на които не достигат средства от реализация на имуществото", както и че наред със спирането на плащанията са налице и огромни загуби, които дружеството отчита.

Преди телевизиите и „Интерактив медиа сървисиз" да поискат несъстоятелност, молба за същото подаде „Ноу фрейм медиа България" - компания, която е собственост на лидера на „България без цензура" Николай Бареков. Именно по неговия иск бе назначен временен синдик, който да управлява медийната организация.

Самият Емил Кошлуков също влизаше в борда на директорите на продуцентската компания „Ноу фрейм медиа България", която бе създадена през юли 2013 година.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Няма оправия тази тв вече...

17.09.2014 10:08:26

Вика

Хич не отива на добре ТВ7 без Бареков.

17.09.2014 09:30:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.