• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Мегзит подпали мрежата: Осмяха решението на Хари и Меган

Мегзит подпали мрежата: Осмяха решението на Хари и Меган

/КРОСС/  Междувременно кралица Елизабет Втора разпространи изявление, че се е съгласила да уважи желанието на внука си принц Хари и съпругата му Меган за по-независим живот след преходен период.

Това стана след спешна среща в имението Сандрингам". На нея освен принц Хари присъства баща му принц Чарлз и брат му принц Уилям.

Принц Хари и Меган предизвикаха криза в британското кралско семейство миналата седмица, като заявиха, че искат да се откажат от задълженията си към него и да живеят в Северна Америка, където да си изградят "прогресивна" нова роля и финансова независимост.

Решението им, за чието обявяване не се бяха консултирали нито с принц Чарлз, нито с кралицата, породи въпроси какво означава да си с кралска кръв през 21-и век. То насочи вниманието и към несъгласия в уиндзорската династия.

 

"Семейството ми и аз изцяло подкрепяме желанието на Хари и Меган да започнат нов живот като младо семейство. Макар и да предпочитахме те да останат в кралското семейство на пълно работно време, ние уважаваме и разбираме желанието им да живеят по-независимо като семейство, като останат полезна част от моето семейство", написа в изявлението си кралицата.

След всичко станало вестник "Сън" въведе дори нов термин - Мегзит, игра на думи между Меган и Брекзит.

Музеят на „Мадам Тюсо" отдели восъчните фигури на принц Хари и Меган Маркъл от останалите членове на британското кралско семейство след съобщението им, че се оттеглят от задълженията си, съобщиха световните информационни агенции.
Пред в. "Индипендът" писателката и коментаторка по кралските въпроси Клаудия Джоузеф заяви, че до известна степен това е можело да се очаква. Тя допълни, че социалните медии трябва да бъдат упреквани за случилото се, защото ако човек прочете какви са в тях коментарите за Меган, то той ще може да разбере, защо тя иска да избяга от всичко това.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.