• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Мерджанов: Едва ли до 15 ноември ще имаме кабинет

Мерджанов: Едва ли до 15 ноември ще имаме кабинет

София /КРОСС/ В БСП сме решени да започнем строежа на партията по най-адекватния начин, който да отговаря на желанията и очакванията на българските граждани. Твърде много е разочарованието в очите на нашите членове и симпатизанти и трябва драстична промяна на всяко едно равнище, коментира пред Нова телевизия говорителят на Изпълнителното бюро БСП Атанас Мерджанов.
Има системни промени в партията, но те могат да бъдат непременно решени с отстраняването на един, двама или трима души, заяви Мерджанов. „Още на първото заседание след изборите председателят на Националния съвет на партията заяви, че ще направи промени в Изпълнителното бюро и вероятно в цялата структура на „Позитано" № 20", напомни Мерджанов и съобщи:
„Тези промени започнаха и са в ход, но конкретните промени в Изпълнителното бюро ще са факт, когато завършат заседанията на общинските и областните съвети. Очаква се това да стане до края на месеца и вероятно в първите 10 дни от ноември ще бъдат представени промените". Мерджанов обясни, че на утрешното заседание на пленума на БСП се очаква да бъде излъчен кандидатът на партията за заместник-председател на Народното събрание.
Според него едва ли до 15 ноември ще имаме правителство. „Аз не виждам реални стъпки в посока съставяне на правителство", заяви Мерджанов. Той призна, че в БСП се чуват гласове за коалиция с ГЕРБ, но мнозинството в партията смята, че изборният резултат на БСП не дава основание партията отново да споделя отговорността от управлението. Мерджанов смята, че трябваше да се избърза със свикването на Народното събрание, бавим се изключително много. "Нови предсрочни избори ще бъдат много лош вариант за страната. Това го казваме всички, само че не всички го съзнаваме и губим време", заяви той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.