• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Меркел носи една и съща дреха 18 години

Меркел носи една и съща дреха 18 години

/КРОСС/ Германският канцлер Ангела Меркел е известна по целия свят с любовта си към костюмите с панталони, цветните сака и скромните бижута. Извън политическият живот обаче Меркел се облича с по-екстравагантни дрехи, една от които, очевидно, й е толкова любима, че я носи в продължение на 18 години, пише dni.ru.
На Залцбургския фестивал Меркел се появи с ярка туника, с която, оказа се, мнозина вече са запознати. За специални поводи тя се е обличала с нея повече от един път - веднъж през 1996 г., а след това през 2002 г. и 2009 г. С яркия тоалет Меркел се сдобила от Калифорния преди 18 години и, както изглежда, не смята да се разделя с него още дълго време.
Това далеч не е първият случай, в който Меркел демонстрира привързаността си към някоя одежда. Преди две години, вечерната рокля, с която се появи на червения килим на Вагнерския оперен фестивал, също стана обект на критики от страна на пресата. Оказа се, че със същата рокля Меркел е избрала за същия фестивал и през 2008 г. При първата й поява с въпросния тоалет западната преса констатира, че с него Меркел изглежда много женствено. Четири години по-късно обаче тя бе подложена на безпощадна критика, а медиите определиха избора й като лош маниер.
Следва да се отбележи, че германският канцлер предизвиква голям интерес не само като политик, но и като обикновена жена. Преди няколко години нейни пикантни снимки предизвикаха вълна от протести в Германия. Репортери на британския The Sun успяха да заснемат Меркел в гръб, докато си сменя банския. В родината й не останаха във възторг от публикацията. Говорителят на правителството обясни нискокачествените снимки с вояризма на британците и каза, че дори и канцлерът има право на неприкосновеност на личния си живот ( в Италия Меркел бе на почивка със съпруга си Йоахим Зауер). Говорител на правителството добави, че канцлерът не възнамерява да повдигне обвинения. С други думи - тя решава да се игнорира случая.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.