• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Бойковата зима

Бойковата зима

/КРОСС/ След Лукановата и Жан Виденовата зима, зад хоризонта плахо наднича и нов природно-политически феномен - Бойковата зима.

Така де, може ли Той - титанът на мисълта, да остане по-назад. Някак си неглижиран, недолюбван и недооценяван?

А ето и Неговото великанско прозрение и заключение: По нашите земи и то - през зимата, снегът имал нахалството да вали. И да не се плаши от зловещото Бойково предупреждение - да лови Снежинките още във въздуха?!

Този път обаче те - Снежинките, а и Снежанките - не се подчиняват и някак си му се изплъзват. И преди, и след Нова година. Обяснението и оправданието трябва да е само едно: Мръсен и долен замисъл на тъмните сили. Начело с ретроградния Меркурий. В момента в периода 19 декември м.г. - 8 януари т.г.

Веднага след по-предния период на ретроградния Меркурий, първо го отнесе Майката на нацията. С изпълнение в стил „Мамма мия" на президентските избори. И с похот(дката) на двете хубавици от АББА; и с визия на разносвач на пица (постна).

Последва хвърлена Бойкова оставка и неизменната негова кисела физиономия. От сутрин - до вечер. Нонстоп.

Сега се задават предсрочни общи избори, ново Народно събрание, редене на следващ кабинет. Пак в любимия на Бойко ретрограден Меркурий. Между 10 април и 3 май.

Да видим какво друго феноменално, невиждано и нечувано ще измисли. Понеже тогава не би трябвало да има вече нито Снежинки, нито Снежанки. Просто предстои завинаги да изчезнат от нашите земи. И зиме, и лете. В съпровод и под звуците на „Мамма мия".

Автор: Георги Димов

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Буда(Ла)

Киселото лице и учудена физиономия на Буда вече започват да ни плащат. Да не би да вземе да направи някоя и по-голяма беда?

06.01.2017 16:01:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.