• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Утре преди обяд ще вали в Източна България, над Западна и Централна облачността ще се разкъса

Утре преди обяд ще вали в Източна България, над Западна и Централна облачността ще се разкъса

/КРОСС/ През следващото денонощие през страната ще премине студен атмосферен фронт. С умерен и временно силен северозападен вятър ще нахлува студен въздух.

През нощта ще преобладава облачно време и на много места ще има валежи, в отделни райони интензивни с гръмотевици. И в Източна България вятърът ще се ориентира от северозапад. С понижението на температурите по високите полета на Западна България и в Предбалкана дъждът ще премине в сняг. Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°.

Утре преди обяд все още на много места в Източна България ще има валежи, а над Западна и Централна България облачността временно ще се разкъса. След обяд отново на места ще превали краткотраен дъжд, а в планинските райони - сняг.

Максималните температури ще бъдат между 8° и 13°.

Над Черноморието облачността ще е значителна. Преди обяд все още на много места ще превалява дъжд, а след обяд валежите временно ще спрат и облачността за кратко ще се разкъса. Ще духа умерен и временно силен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 10-14°. Температурата на морската вода е 10-12°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините облачността ще е значителна и на много места ще превали сняг. Ще духа силен и временно бурен северозападен вятър. Ще застудее и максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 2°, на 2000 метра - около минус 3°.

В петък ще е ветровито и сравнително студено. Облачността ще е променлива, по-често значителна преди обяд, когато на отделни места е възможно да превали.

През почивните дни вятърът ще отслабне. Сутрин ще е студено и ще има условия за образуване на слана. Ще преобладава слънчево време и дневните температури бързо ще се повишат. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, в неделя на места ще превали краткотраен дъжд.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.