• 18 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8253
  •  GBP / BGN 2.3135
  •  CHF / BGN 2.0562
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 31°C

Местан: Още не съм направил партия, а я обявиха за ислямистка

Местан: Още не съм направил партия, а я обявиха за ислямистка

/КРОСС/ Екслидерът на ДПС Лютви Местан определи като нелепо твърдението, че е председателствал партията авторитарно и това е довело до свалянето му.

„Стратегията да не ми се оставят полезни ходове няма да се получи, няма да ме откажат. Ще продължа, ще отговарям единствено с езика на политическите послания. Няма да влизам в насрещна епитетна война с никого", заяви Местан в кулоарите на парламента.

„Целта е унищожаването - морално, дано да е само морално, второ, да не се оставят полезни ходове и третата и най-важна цел - ние още не сме обявили намерение за създаване на нов политичиски субект, а той вече е обявен за ислямистки. Как се преценява дали една партия е протурска или ислямистка", запита още Местан.

„Ако целта на тези масирани внушения е да легитимира евентуални противоконституционни действия срещу мен и съмишлениците ми, това вече би означавало връщане към мракобесни времена. Дали ще има политически проект, предстои да ви съобщя", каза екслидерът на ДПС Лютви Местан.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Абе Лютфи! Др.Камен ! Агент Павел? Как да те именувам,че нещо ми се оплете езика???? Нали щяха да те викат в ДАНС,та да даваш обяснения за "национално предателство".По времето на султан Сюлейман такива като тебе са отивали направо на дръвника.Имаш късмет,че живееш в такава толерантна и милостива държава като България.

14.01.2016 13:13:32

Анонимен

Тоя още ли не е в затвора, предател мръсен ?

14.01.2016 11:35:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.