• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Синдиците на КТБ са сключили анекс към договора с AlixPartners

Синдиците на КТБ са сключили анекс към договора с AlixPartners

/КРОСС/ Синдиците на Корпоративна търговска банка са сключили анекс към договора с международната разследваща компания AlixPartners, става ясно от сайта на банката. 

В съобщението се уточнява, че анексът е за срок от три седмици, а началната му дата е 16 май, но няма информация какво налага сключването му и каква е допълнителната услуга, която предоставя международната компания.
Докладът за източването на КТБ с изключение на препоръките, направени от експертите, беше публикуван в превод на български език. Към момента от компанията признават като легитимен единствено английския оригинал на текста, който е достъпен за четене само за народните представители. В момента има законодателно предложение оригиналът също да бъде публикуван.
Докладът на международната компания посочи мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев като основен виновник за източването на четвъртата по големина банка у нас.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Марто

Ми нали не прубликуваха препоръките. Явно на някого е платено от Василев и сега пак ще ангажират одиторите да пренапишат половината доклад, така че Цецо да не се поменава. АКо не го бяха испуснали още в началото и го бяха арестували, това нямаше да се случи.

30.05.2016 14:07:02

Анонимен

КТБ е неспасяем случай!

28.05.2016 21:38:18

Анонимен

Аз отдавна съм отписал, че парите ще бъдат върнати. Дано поне Василев и неговите приятелчета, които са му помагали да източва парите на вложителите да бъдат съдени и вкарани зад решетките.

28.05.2016 13:35:53

Анонимен

Синдиците са ни най-малкият проблем, много по-важно е да се установи къде са големите пари-онези над 4,2 млрд., както и виновните за тази кражба, за които никой не публикува списъци.

27.05.2016 17:16:26

Анонимен

а кого изобщо беше нужно да се прави тази демагогска поправка в закона, според която синдиците публикуват на сайта на Фонда седмичен (после- месечен) доклад за дейността си? От тези доклади нищо не става ясно, а и защо изобщо трябва да докладнат? На кого? Нали от Фонда за влоговете ги привикват на килимчето всеки ден? Нали ги проверяват от прокуратурата? Нали съдът се произнася по възраженията срещу актовете им? Ето сега - подписали били анекс, но не са знае с какъв предмет, защо, на каква цена и по каква причина. Тогава какво значение има новина, която не казва нищо? Кога синдиците ще атакуват актовете на квесторите?

26.05.2016 11:01:05

Анонимен

Според мен това опровергава твърденията на Василев, че одиторите са наети само, за да възпроизведат един доклад, който няма стойност и да си тръгнат с парите. След като има сключен допълнителен анекс за още три години, това означава, че те ще са тук още няколко години и нямат намерение да се крият от никого заради работата си по разследването на финансовата пирамида КТБ. Да се надяваме, че поне още 3 години ще бъдат достатъчни на нашата прокуратура, за да повдигне обвинение на Цветан Василев и всичките му съучастници и да осъдят поне Василев като главен организатор на това колосално източване на пари. Всичко сега е в техни ръце. Да видим дали ще направят нещо или пак ще гледат тавана.

26.05.2016 10:48:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.