• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Лавров: Действията на САЩ нанасят щети на международната стабилност

Лавров: Действията на САЩ нанасят щети на международната стабилност

/КРОСС/ Намесата на САЩ във вътрешните работи на другите държави нанася щети на международната стабилност, заяви руският външен министър Сергей Лавров.
"За съжаление, ние виждаме опити от страна на САЩ и други западни страни да наложат своите рецепти на всички останали, да се намесват във вътрешните работи на суверенни държави за постигане на геополитически цели", каза той в интервю за норвежкия вестник Verdens Gang.
"Осъществяването на подобна линия доведе до бомбардировките над Югославия, нахлуването в Ирак, нападението над Либия, дестабилизацията в Сирия. Всичко това нанесе тежък удар на международната стабилност", каза руският министър.
Според него, съвременният свят може да намери решение на проблема само чрез колективни усилия от страна на международната общност.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ООН за това е създадено за да не може всеки да си прави каквото си поиска това е закон международен. Ако гражданите започнат да правят каквото си поискат силово до къде ще стигнем?

25.10.2014 18:23:17

Анонимен

До "В далечното..." - който не помни миналото, да почете история, Тролчо! Изкарвай мизерните си стотинки поне малко по-достойно!

25.10.2014 14:28:40

Анонимен

В далечното минало, когато СССР беше доминиран от комунистическите империалисти определението за агресия/инвазия/ бе : "Всяко нападение на една страна над друга, БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА Съветският съюз Е АГРЕСИЯ !!! Много бързо забравиха тези нагли Сибирски негодници какви ги вършиха в миналото, а днес тези подмолни интриги са тяхно дело, за да се поддържа нестабилност, цената на НЕФТА да е висока, за да могот да се издържат ...!

25.10.2014 12:33:52

Анонимен

С божията помощ и еболата, хАмерика ке падне!

25.10.2014 11:19:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.