• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

М. Миков: В София има място за повече вяра, надежда и любов

М. Миков: В София има място за повече вяра, надежда и любов

/КРОСС/ „Днес, когато вниманието ще бъде насочено към големите инфраструктурни проекти на града, които някои тълкуват като единствено значимо, аз бих искал да ви предложа и други идеи. Знам, че София е прекрасен град и може да бъде наистина добър и сигурен град, в който децата ни да играят навън още по-спокойно и безгрижно, в който по улиците да има повече усмихнати хора. Длъжни сме да обичаме по-силно своята столица и да живеем като общност, която се грижи за нея. Убеден съм, че в София има място за повече вяра, надежда и любов. Празникът трябва да ни носи и усещането за празник", казва председателят на БСП Михаил Миков в обръщение към софиянци по случай празника на столицата.

„През последните 25 години столицата не само расте, но наистина и не старее. Бяха построени нови квартали, паркове, бизнес центрове, молове...София успя да запази и усещането за античен град, бяха разкрити и станаха достъпни за жителите и гостите на столицата много археологически находки. За жалост не навсякъде се подобриха условията за живот, социалните разлики на някои места се задълбочиха. Не мога да отрека и проблемите в здравеопазването, образованието, дупките по пътищата в повечето квартали. В празничия ден не е уместно да се говори за недостатъци и проблеми, но знам, че ние имаме визия как да направим нещата по-добри. Всеки от нас има правото да избере дали след всички тези години заслужаваме още дясно управление на финансови рестрикции, на градове с лъскави фасади, в които живеят недостатъчно щастливи хора. Или пък можем да потърсим друго развитие, в което да съчетаем икономическия растеж с усещането за социална справедливост, в което ще има по-малко бедност и равни възможности", пита Миков.

Знам, че не само хората трябва да обичат градовете си, но и градовете трябва да обичат своите хора. Ние, от „БСП лява България", можем да превърнем това в наш национален приоритет! Можем да направим това само заедно. Затова е необходима и Вашата подкрепа на предстоящите предсрочни парламентарни избори!", посочва Михаил Миков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Орех

Безспорен факт е, че за една година правителството на Орешарски свърши в пъти повече работа от това на Тиквата за четири години. Мутрите са некадърни, в БСП ни е надеждата. Е как тогава да гласуваш за друга партия освен БСП?!

17.09.2014 14:26:47

цаца

Умишлено и по команда на гербавите мутри, ръководството на БНБ вече толкова месеци бездейства по проблема с КТБ. Но нали държавата трябва да се тресе умишлено, няма как иначе.

17.09.2014 14:26:34

Батка

И за малките деца вече е ясно, че КТБ бе умишлено съсипана, за да се представи една апокалиптична картина. ГЕРБ искаше да се възползва от ситуацията!

17.09.2014 14:26:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.