• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Михаил Миков: Винаги сме защитавали трудовия човек. Ще го направим и сега

Михаил Миков: Винаги сме защитавали трудовия човек. Ще го направим и сега

/КРОСС/ „За нас е важно в платформата ни да присъстват ангажименти към хората, които можем да изпълним, което е факт. За нас е важно също да защитаваме слабите, както винаги сме го правили" заяви лидерът на социалистите Михаил Миков на среща с представители на КНСБ.

Той бе категоричен, че платформата на Коалиция „БСП лява България" ще защитава интересите на трудовите хора, независимо от платформите на другите политически сили и бъдещото им присъствие в следващото Народно събрание. „Заложеният от ГЕРБ 2% данък върху доходите е абсурд, защото с този данък работникът, трудовият човек ще бъде облаган повече. Считам, че това не е редно", подчерта той.

По отношение на финансовата стабилност, Миков заяви, че през последните месеци се хиперболизира финансовото състояние на страната, за да се окаже натиск върху трудещите се хора. „Когато и токът скочи, отново ще бъде удар за бедните хора, за трудовите хора. Дори смятам, че трябва да се изискат стенограмите от разговорите при президента, за да се види какво е било обсъждано там и дали е в интерес на хората", категоричен бе лидерът на социалистите.

Според него българската десница, в лицето на ГЕРБ, трябва да преосмисли редица от политическите си виждания. „Техният мандат показа, че управлението им е по-дясно от това на Иван Костов. ГЕРБ са доста „гъвкави" и считам, че след изборите те ще запазят това свое качество", каза още той.

По-рано през деня председателят на НС на БСП Михаил Миков и Деница Караджова, член на ИБ на НС на БСП, се срещнаха с представители на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Колев

По отношение на здравна и пенсионна реформа, много е просто уважаеми, има едни 2 милиона мургави, които ни работят легално/нелегално, ни се осигуряват, но за сметка на това за тях се плащат милиони!

15.09.2014 17:31:51

Тера

Борисов нямаше сектор, който да не изнудва, който да не ограбва и от който да не краде!

15.09.2014 17:30:19

Тара

Борисов например изнудваше КНСБ, издевателстваше над предприемачите като ги обложи с незаконни такси и усложни всякакви възможни административни процедури. От тази гледна точка БСП направо е пръв приятел на бизнеса.

15.09.2014 17:26:11

Соци

През изминалата година БСП върна близо милион ДДС, което ГЕРБ забавиха с 9 месеца! Премахна редица такси, които Дянков беше наложил и чрез които пълнеше хазната. Облекчи административните задължения. Определено хората си разбират от работата.

15.09.2014 17:22:40

Иван

БСП създава стабилна среда за бизнеса и подпомага предприятията. открива работни места. Нещо, с което много други партии не могат да се похвалят.

15.09.2014 17:18:36

Тера

Едно е ясно, ако Герб се върнат на власт ще започне поголовно увеличаване на цени, облагане с нови и нови данъци, такси. . . . . . мачкане, ограбване и за какво? За да оправдае лъжите си Борисов, че сме пред финансов колапс с 9 МИЛИАРДА, ДЕВЕТ!, резерв.

15.09.2014 17:16:34

Геци

На Бойко номерата край нямат. Иначе как да оправдаят всички увеличения, с които от сега ни плашат? Нали имат да попълват много опразнени сметки. Гнусна история.

15.09.2014 17:14:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.