• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Миков: До изборите трябва да утвърдим социалния профил на БСП

Миков: До изборите трябва да утвърдим социалния профил на БСП

Бургас /КРОСС/„Кандидат-кметът на Бургас, издигнат от БСП, ще трябва да има куража да влезе в сериозен сблъсък срещу Димитър Николов. Това заяви пред медиите в Бургас председателят на БСП Михаил Миков. Той допълни, че има яснота по отношение на кандидатурата, но конкретно решение ще бъде взето юни-юли. Миков не отхвърли вариантите левицата в Бургас да има жена за кандидат-кмет или една обща кандидатура с ляво ориентирани партии. „Подготовката за изборите и организационното състояние на партията и местните й структури са възлов въпрос и тема на поредицата от срещи, които провеждаме. За сега съм доволен от развитието на подготовката за изборите", каза още лидерът на БСП.
Председателят на партията в Бургас Евгений Мосинов допълни, че макар и малобройно присъствие на съветници от БСП в общинският съвет, левицата участва активно и прокарва доста докладни в местния парламент, които са само в плюс за бургазлии.
Малко по-късно в хотел „България" Михаил Миков, заедно с говорителя на партията Атанас Мерджанов, Евгений Мосинов и Николай Тишев се срещнаха с членове и симпатизанти на левицата. Миков бе посрещнат радушно с букет червени рози. Пред десетките дошли социалисти лидерът на БСП заяви, че не съжалява за решението за неучастие в сегашното правителство и че очаква добри резултати на изборите през есента. „За нас има лява и дясна политика. 25 години се възпитава култ към материализма, затова и сега е доста трудно да поддържаш партия с идеологически профил. Времето до изборите обаче е време да утвърдим социалния профил на БСП", заяви Михаил Миков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.