• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Миков: Държавата трябва да бъде коректна към работодателите

Миков: Държавата трябва да бъде коректна към работодателите

Ловеч /КРОСС/ Най-важното е държавата да бъде коректна към тези, които разкриват работни места, за да може да има икономическо развитие. Това заяви пред журналисти по време на посещението си в Луковит Михаил Миков, председател на БСП. Той припомни, че последната година държавата е изпълнявала по-точно и ясно своите ангажименти към бизнеса, връщала е ДДС и това е част от политиката, която да даде развитие на цялата ни икономика. Миков обясни, че инвеститорите започват да изпитват глад за работна ръка и подчерта, че трябва по-добре да се свърже образованието с практиката и нуждите на бизнеса.
Относно листата на Коалиция "БСП лява България" в Ловеч, Миков коментира: „Кандидатите са местни уважавани хора, млади, но достатъчно авторитетни и най-автентично могат да представят избирателите от Ловешка област".


Миков получи силна подкрепа от младежи от цялата ловешка област. По време на посещението си там той се срещна с представители на младото поколение и разговаря с тях за мотивациите на младите в България да гласуват. Те заявиха, че страната ни наистина има нужда от промяна и повече мерки в помощ на най-нуждаещите се, както и на младите. Те бяха категорични, че на тези избори са много по-мотивирани да гласуват с №22 в интегралната бюлетина, за да помогнат тази промяна да се осъществи. Младежите подариха на Миков сборник „Пустите му тетевенци" от Иван Иванов с пожелание за победа не само в областта, но и в страната.
Младите симпатизанти решиха да заведат Миков и на панаира в Тетевен, където той се запозна и разговаря с местни търговци и производители, дошли да предложат стоката си. Председателят на БСП се поинтересува от местните проблеми на хората и обсъдиха различни идеи за подпомагане на реалната икономика.
Председателят на БСП беше придружен и от зам.-председателят на НС на БСП Евгений Узунов, Димитър Горов, водач на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Ловеч и Васил Василев, кандидат за народен представител от листата и бивш зам.-министър на културата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Никита

Има един много тънък и ключов момент, да се вземат предвид предложенията на местните структури приоритетно, а не да се налагат политики. Всеки градоначалник най-добре е запознат с проблемите, нуждите на града си, а областните управители за поверените им региони. Повече диалогичност по всички нива между властите в тази държава трябва да има, за да се постигне прогрес.

21.09.2014 15:40:22

Предложение

Защо по големите градове не се открият пак старите неделни тържища? Така всеки малък, среден, голям производител ще може директно да си предлага стоката! Без прекупвачи, изнудвачи!

21.09.2014 15:38:11

Жени

Образователната ни система спря развитието си някъде през 60-те на миналия век, като последните ѝ издихания траяха до 70-те. Оттогава и до днес образователната система е в кома.

21.09.2014 15:36:49

Симон

БСП много хубаво се сетиха да обърнат вниманието на проблемите между бизнес и образование. Направиха крачка във вярната посока като започнаха дебати с представители на бизнеса. Образователната ни система има нужда от модернизиране, а това ще доведе до по-висока производителност.

21.09.2014 15:34:59

Димов

Герб в това отношение не бяха коректни - те задържаха повече от 9 месеца парите на фирмите, като за някои това беше пагубно.

21.09.2014 15:32:53

Цветан

Да, държавата трябва да подпомага бизнеса! Държавата трябва да субсидира, да връща на време ДДС, да определи ясни правила, закони и процедури! И в този сектор като във всички останали цари хаос, страх, неяснота.

21.09.2014 15:30:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.