• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Михаил Миков: Войната срещу Станишев беше самоцел на Нинова

Михаил Миков: Войната срещу Станишев беше самоцел на Нинова

/КРОСС/ Членът на националния съвет на БСП и бивш лидер на партията Михаил Миков определи като "самоцел" на Корнелия Нинова опита Сергей Станишев да бъде изключен от листата на социалистите за европейските избори. Според Миков на последния национален съвет тя уверила членовете на съвета, че БСП ще остане в Партията на европейските социалисти (ПЕС), чийто лидер е именно Станишев.За Миков войната срещу Станишев и поведението на Нинова - на всяка цена той да не е в листата, са ненужни и не дават добавена стойност на БСП.

"Страхувам се, че става въпрос за някакви лични неща. Не мога да намеря сериозните аргументи (за опитите за изключване на Станишев - б.р.)", допълни той пред БНТ, като подчерта, че лидерът на ПЕС има над 230 номинации от местните структури на БСП, веднага след водачката на листата - Елена Йончева, освен това е познат на социалистите в цяла Европа.

Миков разказа, че днес една лява симпатизантка във Велико Търново го попитала точно за това и казала, че партията е щяла да направи огромна глупост, ако не вкара Станишев в листата.

По думите на Миков афиширани евроскептици в листата на БСП няма, но присъстват "БСП критици", визирайки Иво Христов - шеф на кабинета на президента, който преди време отправяше критики към левицата.

Според бившия лидер на БСП председателят на партията носи отговорност за представянето на евроизборите, тъй като "поне 15 от 17-те кандидати са предложени от нея". След като предложената от нея листа беше пренаредена и Станишев беше включен, Нинова заяви, че не носи отговорност за резултата на вота.

Като "пълни глупости" Миков определи спекулациите, че някога Корнелия Нинова му е предлагала пари, за да се откаже от лидерското място на партията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Какви са тези сънища за 230 номинации на Станишев? Може би са номинации от ГЕРБ? Той добре работи за тях.

17.04.2019 21:15:03

Анонимен

Всички бивши да млъкнат. Те затова са бивши - понеже са негодни. Ако не беше Станишев,Боко щеше още да паркира колите на Маргина, а ГЕРБ щеше да е само част от романите на ужасите. Сега страната ни е 20 години назад и 45 градуса встрани. И защо да не ви критикува Иво Христов? Да не сте безгрешни или пък сте недосегаеми? Клоун.

17.04.2019 09:00:50

Анонимен

Оо ти се появи .. И теб те знаем..

17.04.2019 08:08:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.