• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Ноев: Няма начин армията ни да бъде изхранена с 600 милиона евро

Ноев: Няма начин армията ни да бъде изхранена с 600 милиона евро

/КРОСС/ Армия като днешната българска армия няма начин да бъде изхранена и поддържана с 600 милиона евро. Това подчерта в интервю за предаването "Неделя 150" по програма "Хоризонт" експертът и бивш министър на отбраната Бойко Ноев.

"Армия като днешната българска армия няма начин да бъде изхранена и поддържана с 600 милиона евро. Няма такава армия, която да може в този размер, с тази структура, с тези задачи да може да живее, да функционира с 600 милиона евро. Това дълбоко противоречие между размер на армията, задачи, структура и средства води до това, че в армията вече има много свободни места. Хората масово напускат. Следствие от това е и бунтът на пилотите. Това беше своеобразен бунт. Това не бяха двама души, които имаха неразположение. Това беше цялата авиобаза. Ако прикриваме проблемите под масата, нищо няма да бъде решено. Аз симпатизирам на пилотите, защото те по някакъв начин показаха, че това повече не може да продължава, но имам и несъгласие с начина, по който те направиха своя протест. Те трябваше по официален път с докладни записки, както и техният командир по команден път, да сезират своите началници по командната линия, че базата не може да продължава да изпълнява своите задачи", коментира бившият военен министър.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ноев, Ноев пиша ти името с главна буква все пак от приличие не от уважение! Но май съсипването на армията започна от твоето министерстване? Изглежда сега търсиш индулгенции да си закупиш, но имай в предвид, че все още сме живи тия които бяха посечени от безумните ви "риформи" в БА започнали от 2000 година! А иде Видов ден, нали?

29.10.2017 19:45:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.