• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Монделийз България разширява портфолиото си от таблети с изцяло нов сегмент - Milka Darkmilk

Монделийз България разширява портфолиото си от таблети с изцяло нов сегмент - Milka Darkmilk

/КРОСС/ Монделийз България пусна на българския пазар напълно нов шоколад Milka Darkmilk в три примамливи вкуса. Milka Darkmilk е нещо ново и различно като продукт - шоколад, който съчетава богатия плътен вкус на какаото с нежността на алпийското мляко, което придава мекота и нежност, намалявайки наситения вкус на какаото. Резултатът е изцяло нов и иновативен продукт с деликатен вкус и допълнителна нотка какао. Потребителите могат да избират измежду чист шоколад с алпийско мляко и с високо съдържание на какао, с парченца бадем и с парченца малина.

Делът на сегмента на шоколад, с високо съдържание на какао, отбелязва ръст през последните години в България. Затова Milka Darkmilk е създаден в отговор на търсенето и необходимостта на потребителите да консумират по-тъмен и малко по-какаово наситен шоколад, който същевременно да е деликатен като вкус и топящ се в устата. „Редица пазарни проучвания показват, че вкусовите профили на консуматорите се променят с възрастта[1]. С течение на времето те все повече искат да опитват шоколади с високо съдържание на какао. Много хора обаче смятат, че т.нар. тъмен шоколад е твърде натрапчив и му липсва онази деликатност, която ценят в млечния шоколад[2]. Milka Darkmilk е идеалният избор именно за онези, които търсят деликатен шоколад с алпийско мляко с по-интензивен вкус на какао", споделя Севил Афъзова, бранд мениджър таблети в Монделийз България.

Milka Darkmilk не е просто още една версия различен вкус на Milka, a нова шоколадова продуктова линия, която е допълнение към стандартното портфолио на компанията.

Продуктите от новия сегмент под бранда Milka се различават и с различен графичен дизайн и производствен процес. Milka Darkmilk използва нова шоколадова маса, която съдържа повече какаова маса, но чрез особено интензивно конширане (процес, при който се освобождава присъщата за какаото горчивина и се постига фина консистенция на шоколада) придобива специфични вкусови качества. Подобно на стандартния шоколад Milka, Darkmilk съдържа 100% алпийско мляко. Тази съставка, съчетана със специфичния производствен процес, гарантира, че Milka Darkmilk се топи в устата ви. В резултат на това се получава перфектно балансиран, изтънчен и деликатен млечен шоколад с интензивен вкус на какао.

„Портфолиото на Milka Darkmilk макар и съставено от три вкусни вкусови варианта е само началото - определено ще ги развием и в бъдеще, защото новите възможности се тестват в момента", разкрива Севил Афъзова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.