• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

LG подобрява цялата си серия LED

LG подобрява цялата си серия LED

/КРОСС/Отбелязвайки седем поредни години като водещия производител на LED проектори , LG Electronics (LG) е на път да отличи още повече серията си проектори Minibeam на CES 2016. Трите най-нови проектора от серията Minibeam (модели PH550, PW1000, PW1500) изпъкват както с Bluetooth, така и с Wi-Fi свързаност, за безпрецедентна свобода и удобство при гледането. С подобрен дизайн за по-добър захват с една ръка, в сравнение с предишните Minibeam проектори, новите модели на LG за 2016 година са още по-тънки, за по-лесна преносимост и удобство.

Изцяло новият компактен PH550 премахва нуждата от каквито и да било кабели, благодарение на неговата тройна безкабелна свързаност - triple wire-free connectiv-ity, каквато няма при никой друг проектор. Тя дава възможност на потребителите да изпращат съдържание на проектора от смартфон или таблет, използвайки Wi-Fi отразяващ Screen Share, да свържат безжично колони чрез Bluetooth и да се насладят на удоволствието от два и половина часа гледане, благодарение на пре-зареждащата се вътрешна батерия. Няма друг проектор на пазара в момента, кой-то да предлага това ниво на свързаност и свобода. По-малък от стандартен А4 лист хартия, сгънат на две - PH550, със своите 550 лумена, е най-яркият сред про-екторите на LG, захранвани с батерия.

Носител на наградата CES 2016 Innovation Award и подходящ за различни цели - PF1000U е уникален със способността си да проектира 100-инчово изображение от едва 15 инча разстояние (38 см) от стена или екран. Зрителите вече няма нужда да се притесняват как ще разчистят голяма площ, за да направят място за проектор или как не трябва да преминават пред лъчовете светлина. Само четвърт от размера и една пета от теглото на лидера на пазара - моделът ultra short throw (UST), PF1000U е първият в света UST проектор, който тежи по-малко от 2 кг . Въпреки малкия си размер, Full HD PF1000U доставя впечатляващите 1,000 луме-на ниво на яркост, като в същото време изразходва едва една трета от електричес-твото, нужно на конкурентни устройства. Нещо повече, PF1000U оперира на улт-раниските 21dB в режим Eco Mode. Съчетанието на всички тези фактори превръ-ща този проектор в най-напредничавия UST проектор в света.

За клиенти, които поставят качеството на картината на първо място, новият PW1500 може да възпроизведе изображения с поразителните 1,500 лумена - най-ярки от цялата LG Minibeam серия. Перфектен за всичко от слайдшоу презента-ции до гледане на филми с качество на кино, PW1500 е идеалният проектор за зрители, които имат интерес към различни видове съдържание. PW1000 с 1,000 лумена предлага всички страхотни функции на Minibeam PW1500, на по-достъпна цена.

„С вълнение представяме новата серия Minibeam на потребителите на CES 2016", каза Брайън Куон, президент и главен изпълнителен директор на LG Home Enter-tainment Company. „С повече разнообразие от всякога, LG Minibeam проекторите предлагат подобрена преносимост с безжична свързаност за приятно гледане нав-сякъде, по всяко време".

Новите Minibeam модели на LG за 2016 година ще са налични в основните евро-пейски пазари и САЩ през първото тримесечие на 2016 година. LG Minibeam ще бъде представен на CES 2016 от 6 до 9 януари в Лас Вегас.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.