• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

ДПС обмисля вот на недоверие заради външния министър

ДПС обмисля вот на недоверие заради външния министър

/КРОСС/ДПС обмисля внасянето на вот на недоверие заради изказването на министър Даниел Митов за край на мултикултурализма, съобщи Нова телевизия.

"Европа има огромен проблем години наред с провежданата политика на концептуален мултикултурализъм и културен релативизъм. Ерата на мултикултурализма и културния релативизъм е приключила," каза в четвъртък външният министър Даниел Митов.

Съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че премиерът трябва да бъде питан за думите на външния си министър. "Ние като ДПС трябва да съхраняваме сигурността и стабилността на държавата, нашите региони и всеки един отделен човек. При тази идейна разнородност в това правителство, включително и с това шизофренно поведение на някои персони, като част от сегашното мнозинство, не водят към добро нито страната, нито правителството", заяви Мустафа Карадайъ в Смолян.

"Нашите анализи показват, че нещата отиват към предсрочни избори. Ние така четем думите на Бойко Борисов, който е съставил този кабинет. Ние така четем думите и на основните фигури от основата партия ГЕРБ, в тяхното отношение и поведение към техните коалиционни партньори. Ние по този начин четем думите и на съставляващите различните коалиционни партньори на ГЕРБ. Самите те точно това казват - че вече не могат да са заедно, ще има развод, "каза Карадайъ.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Климент

Веднъж Даниел Митов да каже откровено истината... И хоп -оставка! Карадайъ не може да иска оставка за това, че един от най-гнусните експерименти над измъченото човечество отива на бунището на историята. И освен ДПС, кой ще подкрепи вота? Освен Радан Кънев и Атанас Атанасов, друг не виждам. Може и Методи Досието.

29.03.2016 08:29:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.