• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Цветанов ще продължи да вади компромати за хората от ГЕРБ, разграничили се от него

Цветанов ще продължи да вади компромати за хората от ГЕРБ, разграничили се от него

/КРОСС/ "Няма да стане революция в ГЕРБ. По отношение на ситуацията с Цветанов там важи известната сентенция - а дано, ама надали. На всеки му е ясно, че едва ли Йорданка Фандъкова и Димитър Николов ще тръгнат да обикалят из страната - те си имат достатъчно работа в общините в София и Бургас". Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Мирослав Найденов, съучредител на партия БАСТА, бивш министър на земеделието.

"Смятам, че в тази ситуация е възможно Цветанов да продължи да вади компрометиращи материали за хората от партията, които са се разграничили от него. Това, че няма такива за Красимир Стефанов и Влади Горанов не значи нищо, защото и за други предишни напуснали не започнаха да излизат компрометиращи материали веднага. И за Светлин Танчев, и за Георги Марков започнаха да излизат различни материали известно време, след като те обявиха, че напускат ПГ на ГЕРБ. Имах достатъчно информация събирана през годините по различни начини и знаех, че аз съм бил подслушван и че ще започне да излиза компрометираща информация и за мен, когато реша да напусна партията. Още от първия ден като министър на земеделието намерих подслушвателни устройства в моя кабинет и се обадих на шефа на ДАНС Петко Сертов да ги премахне, но според мен те просто бяха сменени", добави Найденов.

"Надявам се повече хора днес да кажат някои неща за действията на Цветанов докато той беше вътрешен министър, след като днес той вече няма достъп до властови ресурс, както преди. Не може да се каже, че аз съм сключил някаква сделка с прокуратурата и затова говоря подобни неща. Аз самият съм в неблагоприятната ситуация да има продължаващо досъдебно производство срещу мен, но се надявам накрая да се разбере, че в случая аз съм бил набеден и поръчката за това дело е дошла от Цветанов", добави бившият земеделски министър.

"Има определени ситуации в ГЕРБ, които в крайна сметка ме „качиха на шейната", уверявам ви, че не съм се качил сам на нея", каза той.

"Аз не говоря срещу Цветанов във връзка с моето дело, а във връзка с нещата, които той е вършил докато беше вътрешен министър и които много хора смятаме, че са нередни. Очаквам от групата на ГЕРБ да се еманципират още хора, особено в ситуацията в момента, в която те се чувстват абсолютно безполезни и все едно са в едно безвремие. Докато бях министър съм се срещал с Делян Пеевски, но не само с него, а и с много други депутати. Както той така и други депутати от опозицията имаха възражения спрямо водената кадрова политика от страна на ГЕРБ", каза Найденов.

"Винаги, когато съм получавал сигнали за неправилни назначения от депутати съм възлагал да се извърши проверка", добави бившият министър.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Гюро Михайлов

Кога ще се видим в огледалото, що за народ сме!? На днешния ден да ми обяснявате колко или какви добри политици са Боко, Плевньо, Сидеров, Доган, Бареков.... Да ви купя ли огледала?

19.02.2014 17:25:59

Гюро Михайлов

Герб плюеха против Атака, сега искат да бягат заедно. Дори и на днешния ден си личи, колко струват повечето партии и техните лидери! Даже и президента, може и да са му подсказали, се изказа вчера доста по- подготвено, за разлика от всички боковчето и подобни сволачи. Защо ли пак се очакват безредици, Митко Каратиста и т.н. Има Боковчета в политиката- има проблем за България... Няма Боковчета- няма проблем!!!

19.02.2014 16:04:27

червена баба

Ако Красимир Стефанов, поредният депутат на ГЕРБ напуснал партията, се разприказва или изнесе данните за част от кметовете на Бойко Борисов, ще настъпи истински апокалипсис за най-голямата парламентарна група и самите кметове на ГЕРБ.

19.02.2014 09:38:01

червената шапчица

С напускането на Владимир Горанов и Красимир Стефанов партия ГЕРБ на практика остана без икономически и финансов екип.Няма го Симеон Дянков, прогонен с камъни. ГЕРБ и парламента напуснаха Владимир Горанов, който правеше бюджета в последните години. ГЕРБ напусна и Светлин Танчев, учил в Харвард. Сега групата на Борисов напусна и бившият шеф на НАП и последен финансист от екипа му. С кои точно личности и експерти ГЕРБ предлага да управлява България отново и да прави бюджет?

19.02.2014 09:36:30

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

ЗАЩО напускат хора като Владислав Горанов и Красимир Стефанов – дали не са си прочели досиетата, които Бойко Б. и Цвъ. Цвъ. си позволяваха да правят за хората, които бяха сложили на важни позиции.

19.02.2014 09:33:55

пълна лудница

Eдин по един, мъчително, трогателно „наивно“, посипвайки главите си с ред сълзи, ред сополи, съжаляват за онова, което са правили, или за което са мълчали. И търсят съвестта си.

19.02.2014 09:32:38

червената шапчица

Депутатите им са като проститутки, а Боко и Цоко са сводниците. И на проститутката като и писне - бяга.

19.02.2014 09:28:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.