• 04 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8039
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 2.0015
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Случайният министър

Случайният министър

/КРОСС/ Гледахте ли военния министър в оставка по телевизията? Толкова притеснен човек не бяхме виждали.„Много се притеснявам, вика, обезпокоен съм силно." И пак: „Мноого е притеснително и обезпокоително". Кое? Положението, разбира се. Не на Ненчев положението - как можахте да си го помислите! - а на националната сигурност. Какво ще прави без него тая сигурност, след като той е работил за нея така „хубаво, просто прекрасно, отлично"? Опазил границата, оправил авиацията и тъй нататък... (има още до края на цитатите).

Е, да, сърбите в световните медии вдигат пара:„16 000 мигранти нахлуват от България!" Ама карай, нека си приказват. Приземена била родната авиация? Айде, стига за това. Прокуратурата подхващала ремонта на МИГ-овете? Нейсе, запуши я.

Ненчев е горд, че „случайно станал министър, не като други". От земеделец - хоп! - шеф на отбраната, на сухопътните, военноморските и военновъздушните сили! И то по някаква случайност - някой съмнява ли се? - това партийният строител Атанас Атанасов лично го съобщи, а Ненчев с гордост потвърди. Много хубаво, супер. Само едно е лошо, струва ни се: макар в оставка, случайният министър се кани „все така да продължи".

Анна Заркова, в. "Труд"

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Кабар

Пост на о.р. Владимир Митев "Ненчев мекерето, всички Вий го знайте ,дето проблемите армейски гледа, като маймуна сладоледа! Безхаберник прост на поста си бе като гост. Нанесе сума поразии страшни на воините ни безстрашни! Нека спре да вие и вдънгори се скрие! От Вас да чуе и от мен, че дойде неговия Видовден!"

21.11.2016 15:59:23

Анонимен

Този не е първия случаен идиот министър на отбраната! То и Сталийски беше и Луджев, че един Ненчев ли? За това и армията е в такова състояние. Тук може да се посочат и други като Бойко Ноев, президента Първанов и други. Ако някой иска все пак да си закупи военни пособия дори и като сувенири да посети OLX. Там ще намерите всичко каквото ви трябва от ножове и зипове за автомат "Калашников" до бусоли, далекомери, лопатки и кирки всичко това изнесено от военните складове.

21.11.2016 13:07:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.