• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

"Атака" подкрепи поисканата от БСП оставка на военния министър

"Атака" подкрепи поисканата от БСП оставка на военния министър

/КРОСС/"Атака" ще подкрепи поисканата от БСП оставка на военния министър Николай Ненчев.

Това потвърди пред журналисти в парламента Десислав Чуколов. Той определи Ненчев като несъстоятелен министър и припомни, че националистите са настоявали за оттеглянето му само няколко месеца след като е заел поста.

Това е човек, който изпълнява каквото му кажат от американското посолство, заяви депутатът.

Чуколов обаче попита кой ще дойде след Ненчев - друг министър, който ще хареса БСП, или техният предишен министър Ангел Найденов. С какво се различава той от сегашния министър Ненчев като и двете кандидатури са съгласувани с когото трябва и където трябва - с американското посолство, добави депутатът на "Атака".

Партията на Волен Сидеров е категорична, че България няма място в НАТО, тъй като по никакъв начин тази организация не е помогнала на страната ни. Той припомни инициативата на "Атака" за национален референдум, на който хората да кажат дали искат страната ни да е във военния пакт.

Националистите са категорично против промените в закона за отбраната, свързани с охраната на въздушното ни пространство, които МО е публикувало за обсъждане на интернет страницата си. Министърът и заместниците му искат българското въздушно пространство да бъде охранявано от чужди самолети. Кои са тези самолети - натовски, отбеляза Десислав Чуколов. Кои натовски държави са около нас и да помислим коя натовска държава какъв военен потенциал има , продължи той и отговори - естествено, че това е Турция. С тази поправка ще разрешим на Турция да прелита над нашето небе необезпокоявано, то ще бъде подарено на Турция, това е целта на тази поправка, заключи политикът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.