• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Залагайте онлайн на Winbet за любимия си спорт

Залагайте онлайн на Winbet за любимия си спорт

/КРОСС/ Winbet с опция за виртуални спортни залагания

Популярната верига казина Winbet, освен стандартните спортни залози вече предоставя уникалната възможност да залагате онлайн на своя отбор или състезател. Предимството е огромно - докато стоите у дома, наслаждавайки се на комфорта и топлината, вие може да спечелите, а и да изживеете тръпката от залагания на виртуални игри.

Опциите са няколко, но обхващат основните видове спорт, по които са запалени повечето фенове.

Виртуална футболна лига
16 отбора взимат участие в онлайн лигата на Winbet.bg. Игрите се провеждат в 30 кръга в рамките на един сезон. Самите сезони са с продължителност 127 минути, разделени на 3 етапа. За всяка среща може да се залага 10 секунди преди началото й.

Евро Купа
Отново за запалянковците на мачовете е новият шанс да се залага във виртуална Евро Купа. Непрекъснато се генерират турнири, в които се включват 24 отбора. Играят се 36 групови съревнования, разпределени в 3 дни. На следващ етап се провеждат 15 мача за елиминиране на отборите. Може да заложите 10 секунди преди старта на срещата.

Тенис
2 турнира от по 4 кръга с 16 играча представлява виртуалната тенис игра на Winbet. Залозите могат да се правят на ниво гейм, сет и цял мач.

Баскетболна лига
16 отбора се състезават помежду си в различни сезони, които продължават 30 виртуални дни. Всеки сезон е с продължителност 106:30 минути, а един игрови ден е 3:30 минути.

Конни надбягвания
10 секунди преди всяко състезание може да заложите на съответния номер участващ кон. Надпреварата протича в рамките на 3 до 5 минути, което се определя от дължината на пистата и конете. Един състезателен ден е с продължителност 35 минути и покрива 9 надбягвания.

Гонки с кучета
Гонките с кучета се провеждат на различни писти - дневни или нощни като видове, а всяко състезание съдържа 12 гонки. Продължителността е 25:15 минути. Може да залагате на победител, на място на класиране, както и допълнителни варианти, както подробно са посочени в сайта.

Предимството на виртуалните залози е, че всеки може да опита късмета си, независимо дали е професионално подготвен или тепърва навлиза в спортните дебри. Winbet ще ви въведе приятелски в игрите, ще изпитате неповторимата емоция от това да познаеш резултата, тръпката да се окажеш победител, без дори да си стъпил на терена. Постепенно ще придобиете ценен опит, както и усет за изграждането на печеливши стратегии и тактики, което неминуемо ще допринесе за пълноценно изживяване и несравнимо удоволствие при онлайн спортните залози.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.