• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

"Азербайджанската Ванга" - гост в предаването "Отблизо с Мира"

"Азербайджанската Ванга" - гост в предаването "Отблизо с Мира"

/КРОСС/ Тази неделя (14 февруари) в предаването „Отблизо с Мира" зрителите на БНТ ще се срещнат с Нурида Курбанова, наричана още „азербайджанската Ванга". Пред Мира Добрева Нурида разкрива как се определя смисъла на понятията „феномен", „ангел" и „човек със свръх-възможности". Гост в студиото ще бъде режисьорът Стилян Иванов с интересни факти за заветите на Орфей и Ванга, за вярата в безсмъртието на човешката душа и за първата кино-книга в България. 

В рубриката „Светът Отблизо" екипът на предаването ще разкаже за традициите на добрата стара Англия - страна на музикални величия, в която рождения ден на Кралицата е национален празник, а чаят в пет следобед е неотменим ритуал. Подробности от викторианския етикет ще разкаже и дайджестът за любопитни и абсурдни новини „Дневникът на червенокосата". В съботното издание на предаването зрителите на БНТ ще имат възможност да се срещнат с Евелин Ненов, който живее не в къща, а в капсула на времето, спряла в епохата на едно от най-редките архитектурни течения - сецесион.
Гостите на Мира Добрева в събота Веси и Петко от Бургас ще разкажат поразителната история на една майка - осиновителка, която помага на детето си да открие биологичните си родители и ще дискутират трябва ли да бъде разбулена тайната на осиновяването.
В рубриката „Къде са те сега" зрителите ще имат среща с популярните лица на Българската национална телевизия Иван Такев и Григорий Недялков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

nansi_ pafos

mnogo dobro interviu e napravila vodeshtata. pozdravlenya

07.08.2016 16:43:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.