• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Стоян Мирчев: Искаме предсрочни избори. И Родителите обявиха война на държавата

Стоян Мирчев: Искаме предсрочни избори. И Родителите обявиха война на държавата

/КРОСС/ Министрите на управляващите работят на по бира с агнешко, докато 1 600 000 българи живеят под прага на бедността.

„Искаме предсрочни избори. Скандалите в държавата са ежедневни. Всяка седмица под прозорците на Министерския съвет има някакви протести. Вчера паралелно с митинга имаше и протест на родители, които обявиха война на държавата.” Това заяви народният представител от „БСП за България” Стоян Мирчев пред Нова телевизия. Той обясни, че според доклад на Държавния департамент на САЩ- корупцията в страната е стигнала до високите етажи на властта, а властта е ГЕРБ и патриотите.

„По- висок етаж от този, на Бойко Борисов, в България не познавам”, обясни Мирчев. Той даде примери за корупция- като оградата с Турция, строителството на пътища, здравеопазването. „На всички областни градове кметовете са от ГЕРБ.

Не мога да разбера- защо само кметове, които не са на ГЕРБ биват разследвани и се хващат в корупционни схеми”, заяви Мирчев по повод задържаната кметица на Младост и посочи, че не може това да е единственият корумпиран човек в България.Той призова съответните органи да започнат да си вършат работата.

Стоян Мирчев каза също, че вчера тримата министри от управляващите, които дадоха пресконференция, са заявили, че работят. По думите му те дори не са запознати с факта, че на 1 май всички държавни служители и работещи почиват. „Както винаги, тяхната работа е на думи. Единствено Каракачанов каза как работят – на по бира с агнешко, докато милион и 600 000 българи живеят под прага на бедността”, каза също Мирчев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.