• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Пристига звездно бебе с трупата на „Парад на шампионите”

Пристига звездно бебе с трупата на  „Парад на шампионите”

/КРОСС/Звездите в шоуто „Парад на шампионите " Алексей Ягудин и Татяна Тотмянина идват със своята пет месечна дъщеря Мишел в София. В самолета за нея е осигурена удобна бебешка люлка. Организаторите от „Жокер медиа" са се погрижили за комфорта на звездното бебе и са поръчали специално детско легло, съобщиха от столичен хотел. Вече са известни изискванията към храната на родителите, но все още не е ясно менюто на малката Мишел. Може да се каже, че Тотмянина и Ягудин са родоначалници на спортна династия. Това е второто дете на звездната двойка. Когато се ражда Мишел Ягудин е на турне в Сочи с шоуто „Кармен". Родителите предварително са избрали интернационалното име Мишел, тъй като семейството фактически живее във Франция и в Русия. По-голямата дъщеря Лиза, едва три годишна проявява интерес към фигурното пързаляне. Гледайки участията на родителите си тя възкликнала: „ Купете ми кънки! ". В шоуто на лед „Мама" тя се изявява в малка роля пред публика. За разлика от Лиза, синът на Иля Авербух, Мартин проявява повече интерес към продуцентството. Вече е сигурно, че той няма да последва кариерата на баща си като фигурист, но най-вероятно ще се включи активно в създаването на нови спектакли на лед. Невероятен артистизъм струи от шест годишната Полина, дъщерята на обаятелната двойка Мария Петрова и Алексей Тихонов.

След като повечето фигуристи от трупата на Иля Авербух стават родители, той решава да се обърне към детската аудитория и започва да продуцира и детски спектакли на лед. Така се раждат „Карлсон, който живее на покрива", „Бременските музиканти", „Морозко" и „Мама". В тях се изявяват в малки роли наследниците на големите звезди. А тези звезди, българската публика може да види в организираното от „Жокер медиа" ледено шоу „Парад на шампионите",28 март, Арена Армеец, 20.00 часа.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.